Persbericht Plein.nl breidt verzorgingsassortiment uit met speelgoed

Plein.nl verdrievoudigt omzet in de afgelopen twee jaar

Plein.nl, de online drogisterij, heeft haar assortiment uitgebreid met speelgoed. Vanaf nu kan naast de dagelijkse verzorging voor gezin, huishouden en huisdier ook speelgoed worden gekocht. Plein.nl is de grootste e-tailer op het gebied van persoonlijke verzorging in Nederland en België. Het bedrijf (dat eerst uit losse webshops bestond is in 2017 overgegaan op één domein: Plein.nl) bestaat nu 16 jaar en er is een grote groei ambitie. In de afgelopen twee jaar verdrievoudigde de omzet en binnen twee jaar wil Plein de grootste online drogisterij van Nederland en België worden. De uitbreiding van nieuwe categorieën is een onderdeel van deze groeiambitie.

Juriaan Spoormaker, directeur en medeoprichter Plein: “We zien dat klanten Plein ervaren als een betrouwbare ‘one-stop shop’ voor alles wat te maken heeft met de verzorging van gezin, huishouden en huisdier. Vorig jaar december hebben we rondom Sint en Kerst getest met een klein assortiment speelgoed, dit pakte goed uit. Om nog beter in te spelen op de vraag en behoefte van onze klanten is het uitbreiden van ons assortiment met speelgoed een logische stap voor ons. Met een breed assortiment van meer dan 25.000 artikelen, direct uit voorraad leverbaar worden bestellingen binnen 24 uur aan huis geleverd.”

Al zeven jaar achtereenvolgend is Plein.nl door fabrikanten uitgeroepen tot beste online drogist (Advantage Mirror). Door de uitbreiding met speelgoed kan Plein haar voornaamste klantengroep, jonge en drukke gezinnen, beter voorzien in hun behoefte en nog steeds op een gemakkelijke en snelle manier.                                   

Plein werkt in de speelgoed categorie samen met groothandel Otto Simon, een van de grootste internationale spelers op de Europese speelgoedmarkt. Plein heeft voor Otto Simon gekozen omdat zij een betrouwbare partij zijn met veel ervaring en kennis. Daarnaast voeren zij een breed assortiment in verschillende leeftijdscategorieën dat goed aansluit op de huidige klantgroepen van Plein.nl. Het speelgoed assortiment bestaat onder anderen uit: 

  • Baby en peuter
  • Spelletjes voor het hele gezin
  • Bouwen en puzzels
  • Buitenspeelgoed
  • Zwembad en accessoires

www.plein.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *