Directie wijziging Koninklijke Utermöhlen NV

Per 1 juli 2024 krijgt Koninklijke Utermöhlen NV een nieuwe statutaire directie. Erwin Diekman, Siebe van der Meer en Sjaak Pronk nemen op deze datum de directieverantwoordelijkheid over van Piet Bandell en Martin Pereboom, welke sinds 2018 gezamenlijk eigenaar zijn van de onderneming.

Piet Bandell en Martin Pereboom: “Sinds de overname in 2018 hebben we met z’n allen hard gewerkt om de nodige veranderingen binnen Utermöhlen te realiseren. De organisatie staat er nu goed voor en er zijn mooie plannen gemaakt voor de toekomst. Erwin, Siebe en Sjaak zijn enthousiast om met ons gemotiveerde team deze plannen vorm te geven. Ze zijn al langere tijd werkzaam bij Utermöhlen en kennen de branche en de interne organisatie. Met groot vertrouwen dragen wij de verantwoordelijkheid over. Wij blijven als eigenaren betrokken in een toezichthoudende rol en bij specifieke projecten die bijdragen aan de ambities van Utermöhlen.”

Driekoppige directie
De verantwoordelijkheid voor de onderneming wordt in drie aandachtsgebieden verdeeld. Erwin Diekman als Algemeen Directeur, Siebe van der Meer Operationeel Directeur en Sjaak Pronk Financieel Directeur.

Over Koninklijke Utermöhlen NV
Koninklijke Utermöhlen NV werd in 1880 opgericht en is van oudsher een bekende naam in de wondverzorging. Het bedrijf werd nationaal en internationaal bekend toen het in 1901 het snelverband uitvond. Een innovatie die het snel verbinden van hevig bloedende (schot)wonden mogelijk maakte en daardoor vele levens van  soldaten redde tijdens de toen gevoerde oorlogen. Door deze levensreddende innovatie werd het bedrijf door Koningin Wilhelmina onderscheiden met het predicaat ‘Koninklijk’ waar het tot op heden nog steeds over beschikt.

Tegenwoordig is het bedrijf breder georiënteerd en levert Koninklijke Utermöhlen NV naast de categorie EHBO en Sport ook producten in de categorieën Zwanger, Insecten en Huid onder het paraplumerk HeltiQ.

Het verbeteren van producten en het ontwikkelen van innovaties is een belangrijke kernwaarde van Koninklijke Utermöhlen NV. Naast Nederland is het bedrijf tevens internationaal actief en levert het zijn producten wereldwijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *