Het merk Trima® breidt uit met voedingssupplementen ter motivatie om te blijven bewegen

Het merk Trima®, dat werkt aan de missie om mensen te motiveren in hun zelfredzaamheid en vertrouwen in de dagelijkse beweging, breidt het assortiment uit met twee nieuwe producten. Trima®Caps Energie en Trima®Caps Gewrichten zijn ontwikkeld om mensen te motiveren om dagelijkse te blijven bewegen.

Dagelijkse motivatie tot een gezonde leefstijl
Het advies voor een evenwichtige levensstijl is bewegen, voldoende slapen en een uitgebalanceerd dieet. Echter, niet iedereen is altijd gemotiveerd of zelfverzekerd om dit consequent na te leven.
Salveo Pharma, de ontwikkelaar van het merk Trima®, heeft Trima®Caps ontwikkeld op basis van de behoefte van consumenten om dagelijks gemotiveerd te worden om een actieve leefstijl aan te houden. Met de producten van Trima biedt Salveo Pharma een dagelijkse motivatie om te bewegen en zoveel mogelijk uit elke dag te halen.

Unieke voedingssupplementen met dezelfde basis
Trima®Caps is een voedingssupplementenlijn van twee unieke formules: voor de gewrichten* (met Boswellia serrata), en voor de mentale4* en fysieke5 energie (met 4Rhodiola rosea en 5vitamine B5).

De basis van deze formules is gelijk en bestaat uit het unieke Extraxon® complex: een samenstelling van vitaminen en mineralen die mede zorgt voor steun aan het energieleverend metabolisme en zenuwstelsel, vermindering van vermoeidheid en instandhouding van sterke botten.

Het recept om gezond oud te worden
Eerder bracht het merk Trima® de producten TrimaPlant® crème op de markt, een pijnstillende crème bijkortdurende spierpijn en gewrichtspijn en daarnaast Trima®Care Wandelcrème: een zachte wandel crème voor de vermoeide voeten die veel belast worden. Met de Trima®Caps voedingssupplementen biedt Trima een nieuwe motivatie tot bewegen en daarmee het recept om gezond oud te worden.

Het nieuwe assortiment is vanaf heden verkrijgbaar.

*Evaluatie gezondheidsclaim is lopende

Salveo Pharma BV: 040-2315010. 
info@salveo-pharma.nl 
www.trimabewegen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *