Difrax-eigenaresse Zakenvrouw van het Jaar

Onlangs is in Grand Hotel Huis Ter Duin in Noordwijk aan Zee voor de 35e keer de Prix Veuve Clicquot Zakenvrouw van het jaar 2016 uitgereikt onder het toeziend oog van H.M. koningin Máxima. Vivienne van Eijkelenborg, directeur en eigenaar van Difrax, ontving de prestigieuze onderscheiding voor succesvolle zakenvrouwen uit handen van Annemarie Jorritsma, voorzitter van de jury.

Sinds 1981 is de Prix Veuve Clicquot een gerenommeerd initiatief in Nederland. In de afgelopen 34 jaar heeft deze prijs een bijzondere en prestigieuze positie verworven en bijgedragen aan een positieve waardering van vrouwelijk ondernemerschap. Dat Vivienne van Eijkelenborg deze bijzondere prijs dit jaar in ontvangst mocht nemen is voor haar een kroon op 18 jaar ondernemerschap. “Ik ben ontroerd, dankbaar en trots”, zo sprak zij in haar speech. Net als Madame Clicquot toonde Vivienne de moed en het doorzettingsvermogen om het bedrijf voort te zetten en te vernieuwen op jonge leeftijd. Ze bedankte haar ouders, grondleggers van Difrax en nog altijd de naamdragers van dit wereldmerk.

Zakenvrouw van het jaar 2016
Vivienne van Eijkelenborg is op 8 december 1967 geboren in een ondernemersgezin. Na haar studie Bedrijfskunde aan de Universiteit van Groningen en functies bij verschillende retail ketens nam Vivienne van Eijkelenborg in 1999 het stokje van haar ouders volledig over en bouwde het bedrijf uit tot een A-merk met eigen productontwikkeling en een internationale focus. Net als Madame Clicquot heeft Vivienne van Eijkelenborg haar onderneming Difrax met durf en visie in de afgelopen jaren groot gemaakt. Vandaag de dag staat Difrax bekend als hét innovatieve en moderne babymerk en is daarmee de eerste keuze van vele jonge ouders.

Binnenkort lees je in DW een interview met Vivienne van Eijkelenborg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *