‘De Tuinen met Holland & Barrett’ Zoetermeer

Gezondheidsketen Holland & Barrett Nederland opende dinsdag 18 augustus de deuren van de vernieuwde ‘De Tuinen met Holland & Barrett’ winkel in Zoetermeer. Het nieuwe winkelconcept is geïnspireerd op de Britse zusterformule Holland & Barrett en helemaal geënt op beleving. “Na 33 jaar heeft de winkel een complete metamorfose ondergaan. In een recordtijd van twee weken is de winkel compleet omgetoverd. Zoetermeer was één van de eerste ‘De Tuinen’ winkels en als je ziet hoe het er dan na de verbouwing uitziet, dan kun je meer dan trots zijn op je team!”, aldus Algemeen Directeur Colinda Hoegee.

Het nieuwe concept wordt in alle nieuw te openen winkels geïntroduceerd. Holland & Barrett Benelux wil dit jaar ongeveer twintig tot dertig vestigingen openen en heeft de ambitie om in 2017 250 vestigingen in Nederland te hebben.

WP_20150818_13_55_35_ProProeven en ruiken
De nieuwe winkel heeft een licht en stijlvol interieur en met het nieuwe concept wordt er een meer interactieve ervaring geboden in de winkel. De klanten krijgen de gelegenheid zelf producten te proeven, ruiken en te testen, voordat ze iets aankopen. De ‘Fruits & Nuts bar’ biedt een ruim assortiment waar klanten zelf noten en zuidvruchten kunnen kiezen, scheppen en wegen. Voor de theeliefhebbers onder ons, is er de ‘Tea bar’ met overheerlijke en inspirerende thee melanges. De ‘Tea bar’ laat je het aroma ruiken van diverse geselecteerde theeën. Ook de olie- en azijn dispensers zijn beschikbaar voor alle klanten. Bij de ‘Oils & Vinegar bar’ kun je zelf een flesje vullen met een olie of azijn naar keuze.
Bij het unieke ‘Scent station’ kun je een variëteit aan geuren ruiken. Denk aan geurkaarsen en wierook. Of stel een eigen geur samen met kleurrijke waxchips die een heerlijke en intense geur verspreiden wanneer je ze in een ScentBurner (theelicht) laat smelten.

Zoetermeer is sinds de verbouwing een winkel met het nieuwe concept en een duo-logo boven de deur. “Niet alle De Tuinen winkels zullen in één keer overgaan naar Holland & Barrett, op deze manier kunnen onze klanten rustig wennen aan ons nieuwe concept en onze nieuwe naam”, aldus Hoegee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *