DA Wijchen overgestapt naar DROGIST Bewust Beter

Drogist Bewust Beter Mabo Wijchen

Op 7 oktober is Drogist Mabo te Wijchen heropend als Drogisterij Bewust Beter. Ook Marcel Aarts en zijn team maken de overstap van DA naar Drogist Bewust Beter. Het winkelcentrum Wijchen Noord, gelegen aan de Tunnelweg, heeft een breed winkelaanbod waaronder deze ruim opgezette combinatiewinkel drogist, kantoorboekhandel en Post.nl.

Wijchen, gelegen tussen Maas en Waal, telt ruim 33.000 inwoners en biedt een rijke en veelbewogen geschiedenis. Van middeleeuwse kastelen, kronkelige wandelpaadjes door bossen, gezellige terrassen tot de rust van de mooie en weidse natuur. 

Het drukbezochte Post.nl agentschap, dat op drukke dagen wel 400 consumenten kan tellen, biedt samen met de kantoorboekhandel en drogisterij een compleet assortiment aan. Met de nieuwe uitstraling, het onderscheidend vermogen van Drogist Bewust Beter, Bewust Lage prijzen en de combinatie met Post.nl en kantoorboekhandel, zien de medewerkers van Drogisterij Mabo Wijchen de toekomst positief in. 

Marcel Aarts is blij met een partner als UniPharma en de ondersteuning van Drogist Bewust Beter: “Eindelijk heb ik een groothandel gevonden die landelijke marketing verzorgt en mij voldoende ruimte biedt om lokaal te ondernemen! Wij willen ons focussen op de klanten in Wijchen en daar past het onderscheidende assortiment van Drogist Bewust Beter bij, net als de marktconforme prijzen. Zo krijgen wij weer meer tijd voor de klanten en houden wij de focus op advies en verkoop.“ 

DROGIST Bewust Beter staat voor; 
• Bewust Beter: 
• Goed advies, vraag het onze gediplomeerde medewerkers;
• Bewust Goedkoper: 
• Profiteer van onze hoge kortingen;
• Bewust Lager: 
• Kom binnen en ervaar onze vaste lage prijzen.

DROGIST Bewust Beter is een landelijk samenwerkingsverband van zelfstandige drogisten, die onder de naam DROGIST Bewust Beter samenwerken op het gebied van o.a. folderacties, assortiment en digitale ondersteuning. Voor meer informatie over de formule DROGIST Bewust Beter ga naar www.drogistbewustbeter.nl of www.unipharma.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *