Nutraskin Collagen Drink, een waardevolle toevoeging aan uw assortiment

Collageen is het buzzword van 2021. Bij dagelijks gebruik van collageen verminderen rimpeltjes en wordt de huid steviger. Al vanaf het vijfentwintigste jaar is het zinvol om extra collageen in te nemen. Maar het luistert wel nauw hoeveel en wát voor collageen er wordt gebruikt. 

Nutraskin Collagen Drink is de enige collageendrank met een dosering van 7,5g (7500 mg) VERISOL® collageen per sachet.  Van het collageen in NutraSkin is het effect aangetoond. Na vier tot acht weken vermindert de rimpeldiepte significant en verbetert de elasticiteit van de huid. 

NutraSkin Collagen Drank heeft een luxe uitstraling. Het collageen is gedoseerd in sachets, voor het behoud van kwaliteit en stabiliteit van het product.  NutraSkin collageenpoeder lost volledig op in water, thee of in een smoothie. Dit supplement voldoet aan de  toenemende vraag naar clean label producten en is 100% vrij van additieven en allergenen.

Nutraskin is niet verkrijgbaar bij de grote ketens. Onze uitingen voldoen aan de wet- en (claim)regelgeving.  Bovendien is er een snelle feedback op consumentenvragen, gegarandeerd dezelfde werkdag. Als Nederlands bedrijf zijn wij flexibel, betrouwbaar en klantgericht. Wilt u NutraSkin partner worden en genieten van direct inkoopvoordeel en leuke consumentenacties? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Advies Verkoopprijs NutraSkin Collagen Drink: €35,95

Vraag nu naar onze display-actie met 6 verpakkingen en 6 gratis waterflessen. 

sales@nutraskin.nl / +31 (0)23 205 23 48

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *