Bronze Fever

Zomer 2016 zorgt voor Bronze Fever! PUPA Milano liet zich inspireren door de sublieme gloed van een zongebruinde huid. Elegantie, glamour en een vleugje natuurlijke glans staan centraal, om de natuurlijk gebruinde teint te perfectioneren.

Goud- en bronskleurige kleurenpaletten uit deze zomerse collectie accentueren de warme ambertonen van een gebruinde huid. De lichte formules zorgen voor een zijdezacht laagje op het gelaat om zo de huidskleur te benadrukken en een jasje van fijne pareltjes achter te laten. Ogen krijgen een natuurlijke diepte door de intense kleuren van kajal en de kleur op de nagels vult de look perfect aan met warme chocoladetinten en vleugjes brons.

Bronze Fever EyeshadowBronze Fever Made To Last Waterproof Eyeshadow
Bronze Fever Made To Last Waterproof Eyeshadow bevat crèmige, ultra-smeuïge en lichte texturen met een hoog pigmentatieniveau die zich perfect aan het ooglid hechten. Deze gladde, waterproof formule is gemakkelijk te blenden en blijft langdurig intact zonder te vervagen of uit te lopen. Het resultaat is een intense en heldere kleur die de hele dag blijft zitten.

Bronze Fever Made to Last Waterproof Eyeshadow is verkrijgbaar in 6 goud- en bronskleurige tinten: 013 Golden Rose, 014 Rose Bronze, 015 Copper Brown, 016 Chocolate, 017 Golden Taupe en 018 Light Gold.

Adviesverkoopprijs: € 14,50

Bronze Fever KajalBronze Fever Vamp! Intense Kajal

Bronze Fever Vamp! Intense Kajal is de perfecte combinatie van een wax-textuur en een hoog percentage van pure pigmenten. Deze kajal zorgt voor een gemakkelijke adhesie en een maximaal resultaat in één beweging, waardoor een pure en intense kleur de ogen accentueert voor een langdurige, levendige en fascinerende blik.

Bronze Fever Vamp! Intense Kajal is verkrijgbaar in drie intense kleuren: 001 Extra Black, 002 Chocolate en 003 Nude.

Adviesverkoopprijs: € 16,95

 

 

Bronze Fever Oil

 

Bronze Fever Balmy Oil
De innovatieve formule met een gelstructuur op basis van olie zorgt voor langdurig comfort. De frambozenzaadolie herstelt en voedt de lippen. Deze balsem combineert de voedende essenties van een olie, de glans van een lipgloss en het comfort van een lippenbalsem.

Bronze Fever Balmy Oil is verkrijgbaar in 4 levendige tinten: 001 Sunny, 002 Orange Sunset, 003 Tropical Fuchsia en 004 Juicy Cherry.

Adviesverkoopprijs: € 16,50

 

 

Bronze Fever HighlighterBronze Fever Face & Body Highlighter
De gel met innovatieve memory structuur versmelt als een moes tussen de vingers, om op het gelaat binnen enkele seconden weer haar oorspronkelijke textuur aan te nemen. De formule op basis van water hydrateert en zorgt voor een fris gevoel. Dankzij de lichte en niet-klevende structuur droogt de higlighter snel en vermengt het zich perfect met de huid. Door het weerkaatsend lichteffect krijgt de teint een natuurlijke glow.

Bronze Fever Face & Body Highlighter is verkrijgbaar in 2 verhelderende tinten: 001 Light Gold en 002 Intense Gold.

Adviesverkoopprijs: € 20,50

 

Bronze Fever GelBronze Fever Lasting Color Gel
Dankzij een speciale mix van polymeren krijgen de nagels met de Lasting Color Gel een langdurige glans. De gellak geeft een volume-effect op de nagels en een perfect glad oppervlak. De Lasting Color Gel kent een hoge pigmentatieconcentratie voor een zeer gepigmenteerde en uniforme kleur. Het resultaat is nagels met een “glaseffect”.

Bronze Fever Lasting Color Gel is verkrijgbaar in 4 kleuren: 152 Pearly White, 153 Golden Rose, 154 Bronze Copper en 155 Chocolate.

Adviesverkoopprijs: € 7,50

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *