Biotherm Balm-to-Oil

Biotherm zorgt voor een radicale verandering in de huidreiniging met een nieuwe balsem-wordtolietextuur, de eerste drievoudige transformatiebalsem die verandert in een olie en dan weer in een melk. Reinigen wordt zo een luxueuze ervaring.

Wanneer de huid gereinigd is, is ze het kwetsbaarst. De huid is onbeschermd, wordt blootgesteld aan het uitdrogende effect van water en bovendien krijgt ze ook vaak af te rekenen met al te agressieve routines voor het verwijderen van make-up.
Biotherm laat zich inspireren door de behoeften van de vrouwen op het gebied van huidverzorging. Het baseerde zich op zijn expertise en kennis van baanbrekende texturen om een nieuwe balsem-wordt-olietextuur te creëren die een hydraterend effect toevoegt aan de reiniging.

packshotHet drievoudige transformerende, verzorgende reinigingsproduct reinigt en hydrateert de huid diepgaand. De textuur is zo zacht, dat het ook geschikt is voor de oogcontouren. De dikke balsem wordt een zijdezachte olie, enkel door de warmte van de huid. De reinigende olie, een koestende emulsie, gewoon met een plens water.

Balm-to-oil werd verrijkt met Life PlanktonTM, een extract van L. saccharina en een mix van voedende olie, was en galamboter. Het product reinigt diepgaand terwijl de huid gehydrateerd wordt.

Doeltreffend voor waterbestendige make-up
Doeltreffend voor vervuiling (vuil en onzuiverheden)
Geschikt voor de gevoelige huid
Geschikt voor gevoelige ogen
Geschikt voor dragers van contactlenzen

Adviesprijs: € 38,-, beschikbaar vanaf juni.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *