Biodermal ook voor vaders

Biodermal P-CL-E producten zijn ook zeer geschikt voor de mannenhuid. Om de huid na het scheren te kalmeren, te verzorgen en te hydrateren. Twee crèmes zijn bij uitstek geschikt: de P-CL-E fluïde en het nieuwe P-CL-E serum. De fluïde heeft een lichte niet vette textuur die snel door de huid wordt opgenomen. Het serum is een echte krachtpatser voor de huid in een dubbele concentratie.

In 1977 ontwikkelt dr. Hans Schreuder ontwikkelt de P-CL-E formule en daarmee het eerste Nederlandse huidverzorgingsproduct dat het natuurlijk herstellend vermogen van de (probleem) huid ondersteunt. De P-CL-E formule bevat een unieke combinatie van werkzame bestanddelen om maximaal effect te geven. De P-CL-E crème mag  met recht een icoon genoemd worden en is nog steeds één van de best verkochte producten van Biodermal.

Biodermal_P-CL-E_fluide_1_HIGHOf je nu jong of oud bent; man of vrouw, we hebben allemaal wel eens last van huidprobleempjes. Elke huid is anders, en reageert anders op externe factoren. Bovendien verandert de huid door de jaren heen. In 2015 is de P-CL-E lijn uitgebreid met een CCfluïde, een verzorgend en egaliserend product in één, en daar komt nu een super krachtig serum bij.

Biodermal P-CL-E serum een krachtpatser voor de huid
Schilfertjes, een trekkerige huid, irritaties of kleine oneffenheden, soms is een dagcrème alleen niet genoeg en verlangt de huid naar nèt dat beetje meer. Gelukkig heeft Biodermal daar wat op bedacht en is er nu de vertrouwde P-CL-E formule, maar dan in een intensief en doeltreffend serum. Het P-CL-E serum is geschikt voor de kwetsbare, droge of gevoelige huid die dagelijks óf tijdelijk wat extra ondersteuning kan gebruiken. De formule met dubbele concentratie huideigen ingrediënten helpt de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf, stimuleert de celvernieuwing en ondersteunt het natuurlijk herstellend vermogen van de huid direct: een boost voor je huid! P-CL-E serum helpt de huidtextuur te verbeteren, laat de huid stralen en heerlijk zacht aanvoelen. De fluweelzachte en lichte textuur is een genot om aan te brengen, het verdeelt gemakkelijk over de huid en wordt direct opgenomen. Het serum is daarom ideaal geschikt als basis onder reguliere huidverzorging of onder make-up.

P-CL-E Serum - tube

Biodermal tip: Het P-CL-E serum is door de luchtige en krachtige formule ook uitstekend geschikt voor de mannenhuid, bijvoorbeeld om roodheid na het scheren te kalmeren en te verzorgen.

Biodermal P-CL-E serum is dagelijks te gebruiken of als kuur; alleen óf in combinatie met andere verzorgingsproducten; als basis onder makeup; voor vrouwen én voor mannen.

De producten van Biodermal bevatten hoogwaardige, werkzame ingrediënten die van nature in de huid aanwezig zijn. Deze huideigen ingrediënten versterken de natuurlijke beschermende werking van de huid. Zo haalt Biodermal het beste uit de huid naar boven. Naturel mooi dankzij effectieve huidverzorging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *