Bijzondere workshops van D.I.O. drogisterijen voor cliënten Philadelphia

D.I.O. drogisterijen toont maatschappelijke betrokkenheid in Week van Zorg en Welzijn
Mensen met een verstandelijke beperking willen gewoon meedoen in de samenleving en iets betekenen voor een ander. Maar vaak is het voor ‘de buitenwacht’ eng om de wereld van de verstandelijk beperkten in te stappen. Tijdens de Week van Zorg en Welzijn stellen veel locaties van Philadelphia, een organisatie die mensen met een verstandelijke beperking helpt en begeleidt, hun deuren open om te laten zien dat angst voor mensen met een beperking onnodig is. Dit jaar vinden bovendien bij vier locaties bijzondere ontmoetingen plaats. Medewerkers van lokale D.I.O. drogisterijen in Delft, Heerhugowaard, Diemen en Urk geven workshops op maat en tonen zo hun maatschappelijke betrokkenheid.

Elkaar leren kennen
Philadelphia doet al jaren enthousiast mee met de Week van Zorg en Welzijn. D.I.O. is een van de partners in deze week en draagt de zorg een warm hart toe. Voor beide organisaties staat de klant centraal en is lokale verbondenheid belangrijk. Philadelphia heeft kleinschalige woonvoorzieningen in de wijk en middenin de samenleving omdat meedoen zo belangrijk is. Als beste servicedrogist en erkend specialist in zelfzorgmiddelen weet D.I.O. als geen ander hoe belangrijk een persoonlijk en deskundig advies is. D.I.O staat ook voor lokale verbondenheid, geeft advies op maat met oog voor de klant en wil meer zijn dan partner alleen. De Week van Zorg en Welzijn is een prachtig moment om in elkaars werelden te stappen, elkaar te leren kennen en te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Cliënten verheugen zich
Cliënten van vier Philadelphia locaties (Delft, Heerhugowaard, Diemen en Urk) krijgen een workshop van medewerkers van de lokale D.I.O. drogisterij. Deze workshops zijn aangepast op de wensen van de cliënten en variëren van een make-up workshop voor jonge dames die beschermd wonen tot hand en nagelverzorging bij wat oudere cliënten. De cliënten verheugen zich er enorm op.

Philadelphia wil er vanuit een christelijke visie aan bijdragen dat mensen met een verstandelijke beperking gelukkig kunnen zijn en het beste uit zichzelf kunnen halen. We gaan uit van de mogelijkheden van iedere individuele cliënt als het gaat om zorg, wonen, werken, leren, dagbesteding en welzijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *