Weleda opent nieuwe City Spa in Amsterdam

Weleda, producent van 100% natuurlijke verzorgingsproducten, opende vorige maand haar 4e City Spa in Amsterdam. In deze toegankelijke en duurzaam ingerichte salon kun je terecht voor massages en gezichtsbehandelingen in lijn met Weleda’s holistische visie.

De ultieme Weleda-beleving
“Voor ons is deze City Spa in Amsterdam-West een zeer welkome aanvulling,” vertelt Marc van Boven, Algemeen Directeur. “Het is onze missie om de kracht van de natuur door te geven aan de mens. Via onze massages, gezichtsbehandelingen en workshops kun je letterlijk aan den lijve ondervinden hoe we natuur, verzorging, schoonheid en gezondheid combineren en hierbij het zelfherstellend vermogen stimuleren. Het belevingsaspect maakt integraal deel uit van het merk Weleda en we zijn enorm trots dat we dit -naast in Den Haag, Oegstgeest en Rotterdam- nu ook in Amsterdam kunnen aanbieden.”

In het ritme van de natuur
Elke Weleda City Spa heeft een aantal behandelkamers die zo zijn ontworpen dat de rust en privacy van de klant optimaal gerespecteerd wordt. De behandelingen, uitgevoerd door een gediplomeerd team van experts, zijn ontwikkeld vanuit de verbondenheid tussen mens en natuur.
Marc van Boven: “Dit zie je bijvoorbeeld terug in de massageritmes, die enerzijds door de aard van bepaalde planten geïnspireerd zijn, en anderzijds de ritmes in het menselijk lichaam weerspiegelen. Daarom werkt dit zo rustgevend en voelt het zo vertrouwd. En uiteraard spelen de natuurlijke producten met hun unieke samenstelling en geur de hoofdrol, welke behandeling je ook kiest.”

Duurzaamheid troef
Duurzaamheid, een van de belangrijkste pijlers van Weleda, is ook bij de City Spa’s een belangrijk thema. “Waar mogelijk zijn de bouwmaterialen 100% duurzaam: van de zelf ontworpen balie tot snelgroeiende houtsoorten,” legt Marc van Boven uit. “Ook gebruiken we groene energie. Daarnaast zijn de Spa’s -net als Weleda zelf- volledig klimaatneutraal. Onze hoofddoelstelling bij het ontwerp was het combineren van onze duurzaamheidsambitie, de hoogste kwaliteitsnormen en functionaliteit. Net zoals bij onze producten.”

Locatie, locatie, locatie
Alle vier de locaties zijn gekozen omdat ze vlot bereikbaar zijn en dus toegankelijk voor zoveel mogelijk mensen. “De doelgroep die we willen bereiken is behoorlijk breed. De Weleda City Spa’s zijn bedoeld voor iedereen die een me-time moment kan gebruiken om weer in balans te komen. Ons doel is dat elke klant weer herboren naar buiten gaat”.


ADRES:
Weleda City Spa Amsterdam
Jan Pieter Heijestraat 111, Amsterdam

Meer informatie op cityspa.weleda.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *