NIEUW! Louis Widmer MamaDerm Crème tegen Striemen

De dermatologische bondgenoot voor pas geworden mamma’s of moeders in wording die huidstriemen doeltreffend aanpakt!

Louis Widmer start 2020 met goed nieuws voor alle pas geworden mamma’s of moeders in wording. De nieuwe MamaDerm Crème tegen Striemen is speciaal ontwikkeld voor een effectieve behandeling van huidstriemen. Deze heel specialistische, dermatologische formule helpt onder andere om de vorming van striemen te voorkomen en zorgt ervoor dat het uiterlijk van reeds aanwezige huidstriemen, alsmede de algehele conditie van de lichaamshuid zichtbaar verbetert.  

Tijdens de zwangerschap verandert het lichaam van een vrouw en neemt met name de buik sterk in omvang toe. Ook komen de meeste vrouwen vaak flink wat kilo’s aan. Dit alles heeft zonder meer effect op de huid, want deze zal hierdoor uitrekken, waardoor er onderhuidse scheurtjes ontstaan. De vorming van striemen is dan het ontsierende gevolg. Dit kan voor veel vrouwen zorgen voor een verminderd zelfvertrouwen. 

DE KENMERKEN VAN HUIDSTRIEMEN
Waar zichtbaar?
Buik, dijen, billen en borsten

Hoe zien huidstriemen eruit?
Huidstriemen zijn in het begin rooskleurig, daarna neigen ze van een
rode kleur naar blauw en violet. Enkele maanden later worden de
huidstriemen ivoorkleurig. Ze verdwijnen niet meer en laten zichtbare
littekens achter.

Niet alleen bij zwangerschap
Huidstriemen kunnen ook tijdens de puberteit optreden, bij een
groeispurt of bij een plotse gewichtstoename.

NIEUW! Louis Widmer MamaDerm Crème tegen Striemen met een zesvoudige werking
Speciaal voor het verminderen en voorkomen van huidstriemen werd de nieuwe MamaDerm Crème tegen Striemen van Louis Widmer ontwikkeld, met een zesvoudige werking:  

  1. Vermindert en voorkomt huidstriemen
  2. Verzorgt en hydrateert de desbetreffende huidzones
  3. Verstevigt de lichaamshuid en maakt de huid elastischer
  4. Verzacht jeuk
  5. Verzacht huidirritaties
  6. Beschermt de huid tegen uitdroging

Louis Widmer MamaDerm Crème tegen Striemen bevat doelgerichte actieve bestanddelen:

  • Sigesbeckia Orientalis (Darutoside) & Centella Asiatica (Tijgerkruid)

Sigesbeckia Orientalis is een struik van Indische oorsprong. Net zoals Centella Asiatica wordt deze in de traditionele geneeskunde gebruikt vanwege de helende en ontstekingswerende eigenschappen. Tezamen vormen ze een krachtige combinatie die een effectieve behandeling van huidstriemen versterkt. Dit plantaardige complex bestrijdt huidstriemen, herstelt, verstevigt en maakt de huid glad. Het werkt tevens intensief regenererend, versnelt het genezingsproces en voorkomt ontstekingen. De elasticiteit en de structuur van de huid verbeteren.

  • Groene Microalgen (Chlorella Vulgaris)

Dit extract is rijk aan aminozuren en oligopeptiden en heeft de eigenschap om de collageen- en huideigen elastineproducties opnieuw te activeren. Daardoor ziet de lichaamshuid er jonger en veerkrachtiger uit. Bovendien stimuleren deze microalgen het huidweefsel en maken ze de huid weer elastisch. Het uiterlijk van reeds bestaande striemen wordt verbeterd en de vorming van nieuwe huidstriemen wordt voorkomen.

Rijke, volle formule met intensief verzorgende en huidverbeterende bestanddelen
De volle textuur en rijke samenstelling van Louis Widmer MamaDerm Crème tegen Striemen bevat tevens intensief huidverzorgende en huidverbeterende bestanddelen zoals een speciaal aminozurencomplex, panthenol, ureum en vitamine E. Dezeingrediënten hebben stuk voor stuk krachtige, positieve eigenschappen voor de huid.

Zelfverzekerd met een mooie, gezonde en gave huid, tijdens én na de zwangerschap(pen)!
Het consequente en dagelijkse gebruik van MamaDerm Crème tegen Striemen reeds tijdens de eerste maanden van de zwangerschap helpt actief om de vorming van huidstriemen te voorkomen en houdt de huid soepel, veerkrachtig, gezond, weerbaar en gaaf. Voor vrouwen bij wie reeds huidstriemen zijn ontstaan, zal de dagelijkse verzorging met MamaDerm Crème tegen Striemen reeds binnen afzienbare tijd (in de meeste gevallen al na ca. 3-4 maanden) resulteren in een zichtbare vermindering van de ontsierende huidstriemen. Dankzij dit nieuwe product kunnen alle ‘newborn mamma’s’ of moeders in wording vol zelfvertrouwen en met een mooie, gezonde en gave huid genieten van hun zwangerschap en kraamtijd!

Advies verkoopprijs
Louis Widmer MamaDerm Crème tegen Striemen           € 29,80/pot 250 ml.

Voor meer informatie is er de website: 
https://www.louis-widmer.com/nl_NL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *