We Are Eves organiseert de eerste editie van de Honest Choices Awards

De cosmetica award van jou, voor jou

We are Eves is Nederlands eerste beauty platform met eerlijke product reviews van echte vrouwen voor echte vrouwen. Het platform verzamelde de afgelopen twee jaar enorm veel data met zo’n 80.000 reviews en conversaties over 7000 verschillende producten, die maandelijks meer dan 250.000 review views opleveren. Deze reviews zijn afkomstig van de 35.000 members die een eigen account hebben aangemaakt. We Are Eves organiseert nu voor het eerst de We Are Eves Honest Choices Awards voor de beauty industrie. Wat vinden Nederlanders nu echt de beste beauty producten? Kortom, power to the people. Op 23 november a.s. maakt We Are Eves de winnaars van de verschillende prijscategorieën bekend. Tot die tijd kan heel Nederland een stem uitbrengen middels een review op We Are Eves. Zowel positieve als negatieve reviews helpen mee om de beste producten te definiëren.

Met echte plaatjes en eerlijke praatjes weet We Are Eves inmiddels ruim 35.000 members te bereiken en wordt daarmee terecht de Trip Advisor voor de beauty industrie genoemd. Werkelijk ieder cosmeticaproduct is terug te vinden op het platform. Members reviewen niet alleen beautyproducten middels een positieve of negatieve comment, ze laten zich ook informeren en inspireren door bevindingen van andere members. Zo ontstond in de afgelopen 2,5 jaar een compleet nieuwe en vertrouwde community waar ervaringen worden uitgewisseld.

“De eerste editie van de We Are Eves Honest Choices Awards is het resultaat van onze wens om consumenten nog meer te laten spreken”, aldus Esther Leloux, één van de oprichtsters van We Are Eves. “De kracht van het platform is eerlijkheid en transparantie en dit najaar gaan we daarin nog een stukje verder”. Wat de Honest Choices Awards nog meer bijzonder maakt, zijn de verrassende prijscategorieën. “We gaan niet voor de standaard categorieën als ‘beste foundation of beste mascara. We kiezen voor categorieën gebaseerd op beautyprofielen en behoeftes van onze members, zoals de beste producten voor een gevoelige huid , de beste vegan producten, de beste producten voor black hair of de beste producten voor Mommies (to be). Maar we hebben ook een categorie voor ’tien keer niks’ – dat zijn de producten die volgens onze members niet doen wat ze beloven”.  

Review jouw favoriete beauty essential(s)
Iedere cosmetica gebruiker kan een stem uitbrengen middels een review op We Are Eves over een favoriet of juist niet favoriet beauty product. Dit betekent dat ieder bestaand cosmeticaproduct wereldwijd automatisch genomineerd is én dus een prijs uitgereikt kan krijgen. Potentiële winnaars worden op verschillende aspecten beoordeeld, zoals gemiddelde star ratings, aantal reviews en aantal fans op We Are Eves. Producten die op al deze punten bovengemiddeld goed scoren, zullen op 23 november als terechte winnaars bestempeld worden en winnen hiermee 3 gratis review rondes op We Are Eves, het ‘Honest Choice’ keurmerk van We Are Eves, aandacht op de communicatieplatformen van We Are Eves én natuurlijk eeuwige roem!


Overzicht categorieën

1. Best buy bye acne – Topproducten voor de probleemhuid
2. Age ain’t nothing but a winner – Waanzinnige skincare om een jonge huid te behouden 
3. Sensative skin solution – Het allerbeste voor de gevoelige huid
4. Vegan favourites – To 5 vegan skincare & make-up
5. Organic’s finest – De organic cosmetica top 5
6. Favourite seasonal product – Van zonnebrand tot lippenbalsems: zomer & winter beauty musthaves
7. Super star new kid on the block – Deze nieuwe beautymerken en -producten wil je niet missen
8. Gouwe ouwe – De beste cosmetica klassiekers
9. Black hair do care – Van haartype 3a tot 4b: this does the trick
10. Het is je (zuurverdiende) centen waard – Cosmetica in de categorie prijzig, maar het werkt wel
11. What’s SUPplement? – Effectieve supplementen, vitamines & mineralen voor huid & haar
12. Moeke niet verder zoeken – De fijnste cosmetica voor moeders (in spé)
13. Om van te dromen – Nachtcrèmes, overnight-maskers & meer voor een ultiem avond beautyritueel
14. Tien keer niets – Cosmeticaproducten die NIET doen wat ze beloven
15. Too glam to give a damn – Van oogschaduwpallettes tot highlighters: hier wordt de echte make-up lover blij van
16. Á la natural look musthave – Top 5 cosmetica voor een natuurlijke uitstraling
17. Best budget buy – Geniale beautyproducten voor de kleine portemonnee 
18. Curls for the win – Dé haarproducten die jouw krullen laten poppen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *