Nieuw! Louis Widmer BabyPure Luiercrème

De gevoelige huid van baby’s en kleine kinderen vraagt om speciale zorg en dito aandacht. Het is daarom belangrijk om uiterst milde producten te gebruiken om de tere babyhuid te reinigen en in alle zachtheid te verzorgen én te beschermen. Nieuw binnen de 100% vegan BabyPure lijn van Louis Widmer is de Luiercrème, die de huid van tere babybilletjes verzacht, beschermt én helpt herstellen.

Louis Widmer heeft voor de BabyPure-lijn zorgvuldig grondstoffen geselecteerd die de babyhuid niet irriteren. Hydraterende lipiden worden goed door de hoornlaag van de babyhuid opgenomen en zorgen ervoor dat deze niet uitdroogt. Rode huidvlekken raken snel weer in balans dankzij de verzachtende bestanddelen. Om de huid te reinigen en te verzorgen is het principe hetzelfde: PURE en eenvoudige formules geven de huid van de baby precies wat deze nodig heeft. Alle formules zijn volledig vegan, bevatten geen parfum en zijn geheel vrij van microplastics.

NIEUW! BABYPURE LUIERCRÈME
De nieuwe BabyPure Luiercrème van Louis Widmer biedt een drievoudige bescherming voor de babyhuid dankzij zinkoxide*, panthenol en Defensil® (een plantaardige mix van actieve bestanddelen die de huid verzachten). Deze ultramilde, verzorgende crème verzacht en beschermt de geïrriteerde en ontstoken huid en helpt om roodheden te verminderen. De formule – zonder parfum – beschermt de babybilletjes tevens tegen vocht, versterkt de huidbarrière en creëert een beschermende film op de huid die de huid laat ademen. De BabyPure Luiercrème wordt één of meerdere keren per dag aangebracht nadat de luier is verschoond.

Adviesprijs: € 18,50 / 130 gram

*In formules met zink is het mogelijk dat er zich zinkoxidedeeltjes vormen. Dit zijn kleine zichtbare korrels in de crème die oplossen zodra de crème op de huid wordt aangebracht. Dit doet geen afbreuk aan de werking van de crème.

De Louis Widmer BabyPure productlijn bestaat tevens uit de volgende producten:

BABYPURE SHAMPOO EN WASLOTION
De BabyPure Shampoo en Waslotion bevat bestanddelen die de babyhuid bijzonder goed verdraagt en die het haar en de huid van baby’s op een heel zachte manier wassen. Deze milde lotion op basis van o.a. betaïne, jojoba olie, panthenol en vitamine E is 100% zeepvrij. De formule voorkomt dat de huid uitdroogt en prikt niet in de ogen. De actieve bestanddelen hydrateren, verzorgen en voeden de huid. De babyhuid voelt zijdezacht aan, de haartjes zijn gemakkelijk te ontwarren en worden perfect schoon zonder traantjes!   

Adviesprijs: € 12,90 / 200 ml

BABYPURE VERZORGENDE LOTION
De BabyPure Verzorgende Lotion hydrateert de babyhuid langdurig en helpt de natuurlijke beschermlaag van de huid op te bouwen. Deze milde lotion versterkt de barrièrefunctie van de babyhuid, verzacht irritaties en hydrateert intensief. Natuurlijke amandelolie, karitéboter, panthenol, ceramiden en vitamine E verzorgen de huid en maken deze aangenaam zacht en soepel. De formule wordt snel door de huid geabsorbeerd, voelt niet plakkerig aan en zorgt voor een fluweelzachte, optimaal verzorgde babyhuid.  

Adviesprijs: € 15,90 / 200 ml

BABYPURE VERZORGINGS- EN MASSAGEOLIE
Deze milde Verzorgings- en Massageolie bevat natuurlijke jojoba-, amandel- en zonnebloemoliën die de tere babyhuid intensief verzorgen en voeden. Deze milde olie is ideaal geschikt voor een hydraterende verzorging of geweldig voor een zachte babymassage. Bisabolol, een actief bestanddeel van de kamillebloem, werkt tegen irritaties en verzacht de gevoelige huid. Deze olie is daarom ook ideaal om de babybilletjes te reinigen en helpt ook om berg op het hoofdje te verzachten en los te maken.  

Adviesprijs: € 16,90 / 150 ml

BABYPURE WEER EN WIND CRÈME
Deze milde crème beschermt de tere babyhuid tegen gure kou en wind en maakt de huid aangenaam zacht en soepel. De formule bevat jojoba olie, karitéboter, panthenol en vitamine E en verzorgt de gevoelige huid van zowel het gezicht als lichaam. Panthenol brengt de babyhuid tot rust en verzacht roodheden. De water/olie-formule en het wasachtige bestanddeel ProBarrier CLR beschermen de huid optimaal tegen gure kou en wind in het najaar en tijdens de wintermaanden.

Adviesprijs: € 12,90 / 50 ml

Voor meer informatie: www.louis-widmer.nl 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *