Vier Moederdag met rozen van Dr. Organic

Die speciale dag in het jaar waarop je je moeder volop in het zonnetje zet, staat weer voor de deur. En dat laat Dr. Organic niet zomaar voorbij gaan. Dr. Organic viert het moederschap dit jaar met de toepasselijke Rose Otto lijn: biologische huidverzorging gebaseerd op al het goede van de roos. De roos is niet alleen het ultieme symbool van liefde, maar bezit ook talloze goede eigenschappen voor de huid! Wij hebben vijf toppers uit de Rose Otto lijn geselecteerd waarmee je alle moeders op 13 mei kunt verrassen!


Dr. Organic Rose Otto Day Cream (€13,99 50 ml)
Kalmeert en verstevigt: de voedende dagcrème stimuleert de celvernieuwing en de aanmaak van collageen en elastine. De lichte textuur zorgt ervoor dat de vochtbalans wordt hersteld en de huid voelt stevig aan dankzij de biologische Rose Otto olie en natuurlijke actieve ingrediënten, waaronder rozenwater, Iers mos en kamille.


Dr. Organic Rose Otto Night Cream (€13,99 50 ml)
Houdt rimpels op afstand: deze luxe anti-ageformule bevat Rose Otto olie die rijk is aan antioxidanten en werkt als een schoonheidsslaapje. De formule stimuleert het nachtelijk huidherstel en de aanmaak van collageen en elastine. Bij het ontwaken ziet de huid er jeugdig uit en voelt zijdezacht en stevig aan.


Dr. Organic Rose Otto Facial Serum (€ 18,99 50 ml)
Herstelt en revitaliseert: dit serum bevat een combinatie van oliën die rijk zijn aan Omega 3, 6 en 9, het herstelt de vochtbalans en verstevigt de huid intensief. Jojoba-, calendula- en Rose Otto olie voeden de huid met polypeptiden, lipiden en ceramiden. Voor hernieuwde elasticiteit en stevigheid!


Dr. Organic Rose Otto Eye Serum (€15,99 15 ml)
Frisse blik: Rose Otto olie en rozenwater verzachten en hydrateren de tere huid rond de ogen intensief. Een combinatie van Aloë vera, kamille, passiebloem en calendula helpt het ontstaan van rimpeltjes en donkere kringen te bestrijden.


Dr. Organic Rose Otto Face Mask (€9,99 125 ml)
Opknapbeurt: dit zuiverende masker absorbeert overtollige talg, vuil en andere onzuiverheden en reinigt de huid diep. Toegevoegde Aloë vera, kamille en passiebloem hydrateren de huid intensief. De huid komt weer in balans en voelt heerlijk zacht aan!


Dr. Organic biedt ecobewuste schoonheidsverzorging met respect voor de aarde en is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett (voorheen De Tuinen) in Nederland en België. Voor informatie: hollandandbarrett.nl en hollandandbarrett.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *