Nieuw: Driedubbele bescherming tegen de zon!


Ladival Zonbescherming introduceert  haar nieuwe, driedubbele werking tegen zonnestralen. Niet alleen beschermen de producten van Ladival tegen UV-A en UV-B straling maar ook tegen IR-A straling. IR-A straling, oftewel infraroodstraling, veroorzaakt vroegtijdige huidveroudering en bereikt de diepere huidlagen. De zonbescherming van Ladival biedt dus een complete bescherming, zowel voor kinderen als volwassen. Veilig genieten van de zon staat voorop bij Ladival! De producten zorgen voor een betrouwbare en snelle bescherming tegen verbranding, vroegtijdige huidveroudering en zijn vrij van onnodige ingrediënten. Ladival staat voor zuivere zonbescherming.

Zo veel als nodig maar zo weinig mogelijk
Hoogwaardige zonbescherming gemaakt van de allerbeste ingrediënten, waarbij geldt: zo veel als nodig, maar zo weinig mogelijk. Dat is het principe van Ladival. In de producten zitten geen onnodige ingrediënten, om irritaties te voorkomen. De schadelijke gevolgen van IR-A straling, oftewel huidveroudering, worden met de driedubbele werking voorkomen. Dit maakt Ladival uniek! Ladival zonbescherming laat zich goed verdelen, wordt snel opgenomen en zorgt voor een aangenaam gevoel. Zowel voor de normale, gevoelige of zeer gevoelige huid.

Over Ladival
De intensief verzorgende zonnebrandproducten bieden snelle en betrouwbare bescherming voor iedereen die met een gerust hart van de zon wil genieten. Ladival kiest er bewust voor om geen conserveringsmiddelen, emulgatoren, kleurstoffen of parfums te gebruiken. Daardoor zijn de producten geschikt voor dagelijks gebruik – ook, of juist voor kinderen. Ladival is dermatologisch getest, biedt bewezen bescherming tegen UV-A en UV-B straling en wordt aanbevolen door dermatologen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *