Verwen je lichaam en interieur met paradijselijke kokosgeur!

Therme introduceert: Lomi Lomi Body Mist

Therme Lomi Lomi Body Mist combi CMYKDe Tahitiaanse eilanden worden ook wel het paradijs op aarde genoemd. Parelwitte stranden, palmbomen, kokosnoten en een helderblauwe zee. Overal waar je kijkt zie je prachtige bloemen, heerlijke vruchten en adembenemende watervallen. Sluit je ogen en hoor de zee ruisen terwijl je de heerlijke zoete geur ruikt van de bloemen in combinatie met de paradijselijke kokosnoot… en dat terwijl je in je eigen huis bent!

Therme Lomi Lomi Body Mist tovert garderobe, lichaam en haar in een handomdraai om tot een zintuigprikkelende beleving. De geur Therme Lomi Lomi Body Mist is geïnspireerd op de prachtige bloemen en kokos die je op de Tahitiaanse eilanden kunt vinden. De Body Mist van Therme is gemakkelijk mee te nemen in de handtas zodat je op ieder moment van de dag je jezelf kunt opfrissen met de paradijselijke geur van Lomi Lomi.

Wist je bijvoorbeeld dat de alcohol in parfum je huid irriteren als het warm is? Hierdoor kan je rode bultjes krijgen die jeuken. Een Body Mist is gebaseerd op water en daardoor een stuk frisser, zoeter en vooral een stuk minder zwaar. Ideaal voor op de warme zomerse dagen waar je toch een verfrissing kunt gebruiken.

Tip: De Therme Lomi Lomi Body Mist is ook heerlijk om je interieur, wasgoed, linnengoed en/of kleding mee te parfumeren. Spray je hoofdkussen in voor je gaat slapen en voor je het weet droom je weg naar het parelwitte zandstrand op Tahiti.

De Therme Lomi Lomi Body Mist is verkrijgbaar vanaf 4 juli. 

Therme Lomi Lomi Bodymist – 60 ml – consumentenadviesprijs: €7,25

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *