Vernieuwde Etos Woerden eigentijds en overzichtelijk

Vanaf woensdag 11 september 9.00 uur staat er in de Woerdense Voorstraat een hypermoderne Etos. Dankzij een flinke verbouwing heeft de winkel nu het laatste concept. Winkelmanager Babette Willemsen en haar medewerkers nodigen iedereen van harte uit om langs te komen. Zij zijn benieuwd naar wat klanten van hun vernieuwde Etos vinden. Bovendien is het, speciaal ter gelegenheid van de heropening, tot en met zaterdag 14 september extra gezellig in de winkel. 

Klanten krijgen in de openingsweek bij besteding van vijf euro een product van het Etos eigen merk en bij 15 euro een handige big shopper. Op zaterdag 14 september is er in de winkel een beautyevenement. Klanten kunnen van de visagist gratis een persoonlijk advies en een makeover krijgen. Ook na de openingsweek blijft de Etos klanten elke maand verrassen met extra beauty-activiteiten. Wanneer wat is, wordt in de winkel en op de Facebookpagina bekend gemaakt.

Nieuwe look
“We hadden een donkere winkel, maar dat is totaal veranderd”, vertelt Babette Willemsen. “Het is er nu lekker licht en overzichtelijk. Je ziet snel waar iets staat.” Op de eigentijdse beauty- en geurenafdeling heb je keuze uit een groot aantal merken. Klanten vinden daar ook tips voor een andere look. De medewerkers kunnen je via een touch up laten zien hoe je zelf zo’n nieuwe look kan toepassen. Nog een blikvanger is de afdeling met gezondheidsproducten, met onder meer van alles voor wondverzorging, vitamines en supplementen. De gediplomeerde medewerkers staan uiteraard altijd klaar om klanten te adviseren. “Wat je vraag ook is! We geven je graag tips en advies over beauty, huidverzorging en gezondheidsproducten.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *