OPI Nederland kiest voor MaisonPR

 Per 1 september 2019 zal de PR voor het merk OPI in Nederland worden verzorgd door MaisonPR. De focus van de PR en communicatie zal naast online ook print blijven.

Na een aantal verkennende gesprekken, geleid door Anja Happé-Lensen, Directeur OPI Nederland en nagelexpert, is de keuze gemaakt voor een samenwerking met MaisonPR. Anja Happé-Lensen: “Binnen ons bedrijf werken we al 26 jaar met en voor OPI, de trendsetter op het gebied van hand- en nagelverzorging. Kleur is emotie en OPI nagellak is vandaag de dag nog steeds ongekend populair bij de Nederlandse vrouw. Omdat merkbeleving essentieel is vind ik het belangrijk om samen te werken met een professioneel bureau die onze visie perfect kan overdragen. Daarom zijn we blij met de samenwerking met MaisonPR.”

OPI
Als marktleider in professionele nagelverzorging is het Amerikaanse OPI toegewijd aan het produceren en leveren van hoge kwaliteit producten én diensten aan zowel salons als consumenten. Er wordt in hoge mate aandacht besteed aan veiligheid en innovatie. De gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel staan bij OPI altijd op de eerste plaats. OPI Color Treatments – GelColor, Infinite Shine en nagellakken – bieden voor ieder wat wils en de fashionable kleuren staan bekend om hun buitengewone samenstelling en iconische namen. De populaire GelColors zorgen voor een extra lang houdende kleur met intense glans, die 2 weken perfect blijft zitten. OPI is wereldwijd verkrijgbaar en biedt naast de gewilde Color Treatments een volledige professionele productlijn voor hand-, nagel-, en voetverzorging.

OPI Nederland bestaat sinds 1993. De directie wordt gevormd door Anja en Paul Happé. Anja is al bijna 40 jaar actief in de nagelbranche. Zij startte in 1981 haar eigen nagelsalon en in 1992 met de inkoop van OPI producten vanuit Amerika. De in- en verkoop van OPI producten bleekeen succes en de organisatie maakte in de loop der jaren een enorme groei door; van Anja’snagelsalon naar het huidige bedrijfspand in Helmond. Afnemers zijn vooral de professionele nagelsalons, wellnesscentra, beautysalons en kapsalons. Daarnaast is OPI in Nederland verkrijgbaar bij Douglas en een groot aantal parfumerieën. www.opi.nl

MaisonPR
MaisonPR is een onafhankelijk full service PR-bureau en heeft een eigen vestiging in Amsterdam en werkzaamheden in Antwerpen. MaisonPR haar activiteiten zijn gericht op PR, events, Social Influencers, Advertising, activaties en content creatie. Naast de merken OPI en MILU, werkt MaisonPR voor onder andere Estée Lauder Companies (Estée Lauder, Aveda, La Mer, Tom Ford beauty, Jo Malone London, Kilian en de parfums van Tommy Hilfiger, Michael Kors en Donna Karan), Valmont, Dom Pérignon, Triumph, Park Plaza Hotel Group, Samsonite en vele andere bekende A-merken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *