Vernieuwde Etos Presikhaaf opent 28 september

Vrijdag 28 en zaterdag 29 september is het feest bij Etos in het Arnhemse winkelcentrum Presikhaaf. “We vieren dat onze winkel weer open gaat na een flinke verbouwing”, zegt winkelmanager Milou Rikken. De heropening is vrijdag 28 september om 9.30 uur. Een dag later organiseert Etos een leuk beautyevenement. Klanten kunnen bij de visagist gratis persoonlijk advies inwinnen en een makeover krijgen. “Kom langs, u bent van harte welkom!”

De vernieuwde Etos heeft een frisse en moderne uitstraling. De winkel biedt een gevarieerd assortiment met voor elke portemonnee een ruime keuze. Er zijn producten voor de gezondheid en de dagelijkse verzorging, luxe geuren, leuke cadeautjes en van alles voor de baby. De blikvanger is de beautyafdeling, met keuze uit bekende en nieuwe merken. Je vindt er volop inspiratie: overal hangen tips voor een andere look en de medewerkers geven er graag advies over.

Etos trakteert
Zolang de voorraad strekt krijgen klanten bij besteding vanaf 5 euro een gezondheids- of verzorgingsproduct van het Etos eigen merk. Bij besteding vanaf 15 euro geeft de winkel een handige big shopper weg. Ook op de koopzondag 30 september is de vernieuwde Etos open. “Onze winkel is bereikbaar via de nieuwe ingang van het winkelcentrum, de enige entree vanaf de parkeerplaats. Parkeren is gratis”, aldus Milou Rikken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *