Vernieuwde Etos Hengelo en Deventer-centrum heropend

Vernieuwde Etos Hengelo-centrum trakteert

Het centrum van Hengelo heeft er weer een prachtige winkel bij. Aan de Telgen 13 opent op woensdag 17 oktober de compleet vernieuwde Etos. Winkelmanager Brigit Silder en haar medewerkers knippen om 9.30 uur het lint door. “We vieren een gezellig feestje. Kom ook langs, en zie zelf hoe mooi onze Etos is geworden. De winkel hebben we ingericht volgens het allerlaatste concept. Alles is gloednieuw en we hebben een moderne beautyafdeling. En, speciaal ter gelegenheid van de heropening, zijn er leuke acties en activiteiten.”

Alleen door een ingrijpende verbouwing kon het huidige pand geschikt worden gemaakt voor de allerlaatste formule. De vernieuwde winkel is weliswaar kleiner, maar dat zullen klanten nauwelijks merken. Door een slimme indeling zijn de afdelingen ruim van opzet. Het assortiment is zelfs uitgebreider dan voorheen. Klanten vinden er verschillende nieuwe producten en merken.

Etos trakteert!
Zolang de voorraad strekt krijgen klanten in de openingsweek bij besteding vanaf 5 euro een gezondheids- of verzorgingsproduct van het Etos eigen merk. Bij besteding vanaf 15 euro geeft de winkel een handige big shopper weg. Op zaterdag 20 oktober is er in de winkel een beautyevenement. Dan geeft een visagist persoonlijk advies. Wie wil, kan ook gratis een makeover krijgen. “Voortaan organiseren we regelmatig op zaterdag een activiteit met visagie. Op onze Facebookpagina kondigen we aan wanneer we wat gaan doen”, aldus de winkelmanager.


Etos Deventer-centrum heropent 17 oktober

Etos in het centrum van Deventer is verbouwd volgens het allerlaatste concept. De winkel heeft nu een moderne indeling en een frisse uitstraling. De heropening is op woensdag 17 oktober. “Deze feestelijke dag vieren wij graag samen met onze klanten”, zegt winkelmanager Wilma Essenstam. “Om 9.30 uur gaan de deuren weer open. We hopen u te zien!” De vernieuwde Etos trakteert tijdens de openingsweek op speciale aanbiedingen en gratis producten. Op zaterdag 20 oktober is er een beautyevenement waarbij een visagist je vrijblijvend en kosteloos een makeover geeft.

“Het is gewoon een hippe winkel geworden”, vertelt Wilma Essenstam. “Alles ziet er strak en eigentijds uit.” Het team van de vernieuwde Etos is vooral trots op de ruim opgezette beautyafdeling. Klanten hebben daar keuze uit veel merken en je vindt er ook tips voor een compleet andere look. Ook laten medewerkers via een touch up zien hoe je zelf zo’n make-upproduct kan toepassen. “Het is dé visagieplek in onze winkel. Regelmatig organiseren we er activiteiten zoals handmassage of het lakken van nagels. Deelname kost niets. Op onze Facebookpagina vermelden we wanneer we wat gaan doen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *