Verkiezing Beste Zelfzorgadviseur

Aanmelden is nog mogelijk tot 14 december! 

Al meer dan honderd (assistent-)drogisten hebben zich reeds aangemeld voor de verkiezing ‘Beste Zelfzorgadviseur van het jaar’! Beste Zelfzorgadviseur word je niet zomaar! Op verschillende vakgebieden moet je uitblinken: kennis van de producten, zorg voor de winkel en natuurlijk de advies- en communicatievaardigheden tellen mee. Doel van de verkiezing is dan ook het stimuleren van goede advisering. Tevens vragen wij hiermee aandacht voor het belang van goed zelfzorgadvies in de drogisterij.

Schrijf je in
Alle gediplomeerde drogisten en assistent-drogisten werkzaam in een drogisterij met het keurmerk Erkend Specialist in Zelfzorg mogen deelnemen aan deze verkiezing en kunnen zich tot en met 14 december a.s. inschrijven*. Aanmelden is heel eenvoudig. Via www.drogistensite.nl, www.lijfblad.nl of www.drogiweb.nl kom je bij het inschrijfformulier. De eerste en tweede Kennistoets rondes zijn reeds van start gegaan maar deelname is nog steeds mogelijk!

Uitreiking 16 januari
Naast de titel Beste Zelfzorgadviseur 2016 ontvangt de winnaar, tijdens de feestelijke uitreiking, een reis voor 2 personen naar Curaçao. Deze fantastische reis wordt gesponsord door:

persbericht_29112016-verkiezing-beste-zelfzorgadviseur_2016

Maar er is meer: tijdens de uitreiking worden de tien beste deelnemers bekend gemaakt. Zij ontvangen allemaal een goed gevulde goodiebag met onder andere producten van:

logos

*Medewerkers van Kruidvat en Trekpleister dienen zich via het hoofdkantoor van A.S. Watson aan te melden 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *