Veel Nederlanders delen bed met ongewenste partners

Een op de vier mensen heeft last van huisstofmijt

Ze doen ons geen pijn en je ziet ze niet, maar huisstofmijten vormen een grote plaag in veel Nederlandse slaapkamers. Feit is dat een op de vier Nederlanders allergisch is voor deze microscopische boosdoeners. Daar komt nog eens bij dat een derde van deze mensen niet eens doorheeft dat deze ongewenste bedpartners de oorzaak vormen van klachten als verkoudheid, traanogen, jeuk, eczeem, chronische vermoeidheid en zelfs astma. Uit onderzoek blijkt dat een 100% natuurlijk medisch hulpmiddel dé oplossing is om allergieklachten te verminderen zonder medicijnen te hoeven innemen.

De symptomen van deze allergie kunnen ook wijzen op – veel meer voor de hand liggende – kwalen als hooikoorts en verkoudheid. Daarom beseffen veel mensen niet dat de werkelijke bron van alle ellende zich wellicht schuilhoudt in hun matras of beddengoed. Dat gebrek aan bewustzijn is ook niet vreemd; de twee huisstofmijten die in onze bedden het meest voorkomen, zijn onzichtbaar en op zichzelf onschadelijk. Ze bijten en prikken niet, maar ze produceren allergenen: hun uitscheiding en de dode mijten vormen het echte probleem. “Bij een huisstofmijtallergie is de grondige uitroeiing van de allergenen een eerste, onvermijdelijke stap van de oplossing”, benadrukt professor E. Bodart, kinderpneumo- en allergoloog, en lid van de Belgische Kring van Kinderlongartsen. Met behulp van de ExAllerSpray, voor matras en beddengoed, kunnen allergische klachten sterk verminderen.

Behandeling zonder medicijnen
Vanaf deze week is in Nederland de ExAller Spray verkrijgbaar, die bij een eerste behandeling 80 procent en na een derde behandeling 99% van de huisstofmijten ‘uitroeit’. Met als zekerheid dat met het wegblijven van de huissmijt ook de oorzaak van de allergie verdwijnt, waardoor de symptomen uitblijven. Hoe ExAller werkt? Als een val. Door het beddengoed te besproeien met dit middel, worden mijten uit het matras gelokt waarin ze zich schuilhouden. Vervolgens kun je het beddengoed in de wasmachine op zestig graden wassen, en zo de mijten verwijderen. Een eenvoudige, effectieve en niet-toxische manier om van je allergieklachten af te komen zonder zelf medicijnen te hoeven innemen. Dit middel is een uitvinding waarvan iedere Nederlander met huisstofmijtallergie nu kan profiteren.

Over ExAller
ExAller is ontstaan uit wetenschappelijk onderzoek en bevat geen schadelijke stoffen. ExAller is ontwikkeld door het Belgische Acar’Up en sinds 2017 verkrijgbaar in een groot aantal landen wereldwijd. Vanaf nu staat ExAller in het schap van alle Kruidvat-filialen. De spray van 75 ml heeft een adviesverkoopprijs van €19,99 en de 150ml spray heeft een adviesverkoopprijs van €29,99.Kijk voor meer informatie op www.exaller.com. In Nederland wordt ExAller op de markt gebracht door OTC Medical B.V. uit Nijmegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *