Vakmanschap prominent aanwezig op de D.I.O. leveranciersdag

leveranciersdag-2016-35Op 19 september heeft D.I.O. drogisterijen haar jaarlijkse leveranciersdag gehouden. D.I.O. verwelkomde ruim tweehonderd leveranciers in het Naarderbos te Naarden.

Thema
Deze locatie met zijn vele videowalls leende zich uitstekend voor de multimediale presentaties. Algemeen directeur Jos Jongstra stond stil bij de grote groei van D.I.O. Ook blikte hij terug en vooruit en deelde hij zijn ambities voor D.I.O. voor de komende jaren. Het thema voor deze dag was vakmanschap en digitalisering. Tjeerd Verbeke nam de genodigden mee in de nieuwe promotieplannen en digitalisering.

leveranciersdag-2016-34Hernieuwde energie
Verder konden de aanwezigen genieten van gastspreker Andre Seijbel. Hij is eigenaar van Galley Cuisine, een cateringbedrijf speciaal voor bezitters van private jets en dus voor de rich and famous van deze wereld. Met de nodige humor sprak hij over de passie van het ondernemerschap, met als belangrijkste uitgangspunt ‘Ken je klant’. Want met presidenten, koningen en filmsterren in zijn klantenbestand, weet hij als geen ander hoe belangrijk het is om in te spelen op de wensen van je klant. Zo bekeek hij vakmanschap vanuit een andere, verfrissende invalshoek. Al deze presentaties en toespraken werden multimediaal ondersteund door projecties op alle wanden, video’s en swingende sounds. Een sound die de harten sneller deed kloppen en weer volop energie geeft voor het komende jaar.

Verkiezing beste leverancier 2016
Als afsluiter van deze dag was er de verkiezing van de ‘Beste Leverancier van het jaar’. Alle D.I.O. ondernemers kiezen de leverancier die zij het beste vinden. Leverancier Weleda kwam als grote winnaar uit de bus. Weleda heeft echt oog voor de individuele ondernemer. En zo ziet D.I.O. het graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *