Tot ziens winterhuid!

Intensief verzorgd het voorjaar in met de DERMASENCE Face Peeling, Cream Soft en de Cream Rich. 

De lente is om de hoek: de zon laat zich steeds meer zien en de mutsen en sjaals kunnen steeds vaker in de kast blijven liggen. Binnenkort wordt het tijd om afscheid te nemen van de winterhuid. De DERMASENCE Face Peeling maakt het gezicht vrij van dode huidcellen en laat het glanzen voor de lente. Vette of droge huid? Na de exfoliatie zorgen DERMASENCE Cream Soft en DERMASENCE Cream Rich voor een optimaal verzorgde huid voor de hele dag. De perfecte verzorging tijdens de overgangsperiode met weinig zonlicht tussen de winter en lente. 

De DERMASENCE Face Peeling – Zeg maar dag tegen de winterhuid DERMASENCE Face Scrub wordt gebruikt als het tijd is om afscheid te nemen van de winterhuid. De peeling crème bevat geen microplastic, de bolletjes zijn enkel van plantaardige oorsprong. Deze bestaan uit een verharde plantaardige olie die wordt gewonnen uit de zaden van de ricinusplant, oftewel de tropische wonderboom. De natuurlijke mini-helper verwijdert voorzichtig dode en overtollige hoorncellen uit de huid. Ook verwijderd het voorzichtig comedonen en zorgt voor een gelijkmatige huid. De goed verdraagbare substanties in het product verwijderen vuil en oliedeeltjes grondig. De DERMSENCE Face Peeling werkt effectief tegen een vette en onzuivere huid. Met zachte massagebewegingen stimuleert de exfoliërende crème het natuurlijke vernieuwingsproces van de cellen en de circulatie van een dof uitziende huid. Terwijl panthenol de huid kalmeert, reguleert de combinatie van verschillende oliën de vochtbalans van de huid en ondersteunt de lipidebarrière. Met een optimale pH van 5,0, biedt de exfoliatie een fijnere en egalere teint. 

Toepassing: Met ronde bewegingen inmasseren op een vochtige huid. Was het gezicht met lauw water om de bolletjes te verwijderen. Afhankelijk van het huidtype, kan de exfoliatie een of twee keer per week worden gebruikt. In het geval van een acute ontsteking moet de exfoliatie achterwege gelaten worden. 

Inhoud: 50 ml, prijs: 16,00 EUR

Opklarende en matterend – DERMASENCE Cream Soft 
Bevrijdt van de winterhuid? Dan is het tijd voor passende nazorg. De DERMASENCE Cream Soft is een huid verhelderende gelcrème speciaal voor de gemengde en vette huid. Het salicylzuur bevat desinfecterende en hoornvliesverzachtende eigenschappen en verfijnt zo het uiterlijk van de huid. Bisabolol, panthenol, avocado-olie en vitamine E kalmeren en voeden de huid. Dankzij de aangenaam lichte galenische eigenschappen, absorbeert de gelcrème snel, laat het een gematteerde teint achter en is daarom zeer geschikt als basis voor dagcrème en make-up. 

Inhoud: 50 ml, prijs: 15,70 EUR .

Voor extra vocht: DERMASENCE Cream Rich 
Als dag verzorging voor een gevoelige, droge huid – en als een nazorg na de peeling – is de DERMASENCE Cream Rich bijzonder geschikt. Het hyaluronzuur bindt het vocht in de bovenste lagen van de huid, verhoogt de elasticiteit van de huid en geeft het een frisse uitstraling. Waardevolle oliën zoals avocado-olie en sheaboter bieden de gevoelige huid een zeer goede bescherming, terwijl panthenol irritatie tegengaat. Vitamine E als radicale vanger verlicht de spanning veroorzaakt door omgevingsinvloeden. Een echte allrounder! 

Inhoud: 50 ml, prijs: 18,10 EUR .

Een gezonde huid is onze missie 
Alles draait om een gezonde huid: werkzaamheid en verdraagzaamheid staan centraal bij DERMASENCE. Het medische huidverzorgingsprogramma is al meer dan 25 jaar samen met dermatologen ontwikkeld. Als specialist in medische huidverzorging biedt DERMASENCE oplossingen op maat voor alle huidtypen inclusief de problematische huid door middel van intelligente, gecombineerde, innovatieve actieve ingrediënten – bijvoorbeeld atopische dermatitis, rosacea of acne. Anti-aging producten vervolledigen de productportfolio. Ongeveer 160 medewerkers ontwikkelen en verkopen meer dan 50 zorgproducten uit Münster. DERMASENCE is uitsluitend verkrijgbaar in apotheken in Duitsland, Oostenrijk en Nederland. www.dermasence.de 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *