Te koop: DA Gramsbergen

Gramsbergen is van oorsprong een vestingstadje met in het midden een burcht en is gelegen aan de Vecht. Tussen Hardenberg en Coevorden heeft dit pittoreske plaatsje een mooie gerestaureerde binnenstad. Én een goedlopende DA te koop! 

Een bijzondere mogelijkheid
Een van de drie Plus-ondernemers met de naam Alfring in Overijssel heeft tegenover zijn supermarkt een DA Drogisterij en Parfumerie. Daar startte hij in 2016 mee en bouwde het uit van 90 m2 naar 150 m2 met een mooi assortiment op het gebied van gezondheid, verzorging, cadeau en parfumerie. Een waar begrip bij de inwoners van Gramsbergen, maar ook bij de vele toeristen die jaarlijks in de zomermaanden de nabijgelegen bungalowparken bezoeken. De DA is dus een winstgevende zaak die een nette groei doormaakt.

DA: de ‘Voel je goed’-formule
Goed voor jezelf zorgen, dat doe je samen met DA. Elke DA is voor iedereen een persoonlijke gezondheidsgids. Dichtbij voor al je vragen over dagelijkse gezondheid, balans en verzorging. Als ondernemer ontdek je wat het beste werkt voor jouw klanten in jouw verzorgingsgebied. Om dat te bereiken en te borgen is wel wat nodig. De DA-ondernemer is: vakkundig, vertrouwd, betrokken, overtuigend en eigenzinnig. Naast Louis Widmer en Collistar loopt in Gramsbergen het DA Huismerk, DA by Erica en de vitaminen lijn ook buitengewoon goed. 

Persoonlijke begeleiding
DA-ondernemers worden ondersteund door ervaren collega’s over ontwikkeling van marge en omzet, voorraadbeheer en het onderhouden van het schappenplan. Ook geeft de winkelbegeleider regelmatig trainingen op de winkelvloer. Dit alles om de ondernemer te ondersteunen in een optimale bedrijfsvoering. Ook wordt DA landelijk ondersteund door vele soorten media. 

Overname verloop
Vanuit het team Acquisitie & Expansie bij DA krijgt de kandidaat een deskundige begeleiding vanuit de formule. Van exploitatie- en financieringsmodellen tot vaktechnische en personele begeleiding is er voor iedere overnamekandidaat een keur aan tools om de overname zo goed mogelijk tot stand te laten komen. Een nieuwe ondernemer in Gramsbergen wordt dus niet alleen ondersteund in de oriëntatie- en overnamefase maar ook structureel daarna. 

Beschik je over een Pharmacon-erkend drogisterij diploma en kun je minimaal 35 mille contant investeren in jouw nieuwe winkel? Stuur dan vandaag nog een mailtje met je gegevens naar acquisitie@da.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *