Sukin Purely Ageless

Natuurlijke bestrijding van huidveroudering

Australië’s nummer 1 in natuurlijke huidverzorging- lanceert Purely Ageless, een huidverzorgingslijn die korte metten maakt met huidveroudering en rimpeltjes. Het duurzame merk maakt voor deze lijn gebruik van verschillende actieve plantenextracten, antioxidanten en essentiële oliën om het beste uit de natuur te kunnen bieden voor een frisse en stralende huid!

RIBOSE – THE BEAUTY SUGAR
Het ‘hero ingredient’ van de Purely Ageless lijn is ribose, een suiker die van nature voorkomt in alle levende cellen en die een belangrijke rol speelt in de energiehuishouding. De ribose in de Purely Ageless formule geeft een flinke dot energie aan een vermoeide huid en helpt zo huidveroudering tegen te gaan. Bijkomende voordelen: het houdt het vochtgehalte op het juiste niveau en zorgt voor een egale teint. De ribose die Sukin toepast in Purely Ageless is een glucosederivaat, afkomstig van biologisch geteelde maïs. Naast ribose zijn er nog een aantal andere topingrediënten toegevoegd die rimpeltjes tegengaan en de huid een mooie glow geven. Witte hibiscus- en baobabextract bijvoorbeeld zorgen voor een liftend, verstevigend effect. Champagneblad – ook wel abc-kruid of parakers – versterkt het onderhuidse collageennetwerk en zorgt ervoor dat bestaande rimpels minder zichtbaar zijn. Abessijnse olie voorziet de huid optimaal van vocht en groene koffie-extract zorgt ervoor dat de gevoelige huid rond de ogen er de hele dag fris en glad uit blijft zien.

NATUURLIJK EN DUURZAAM
De combinatie van innovatieve concepten met natuurlijke ingrediënten en een indrukwekkende NO-list maakt Sukin zowel bijzonder als geliefd. Sukin wordt in Australië geproduceerd met ingrediënten die op natuurlijke wijze
zijn verkregen, is cruelty free én geschikt voor veganisten. Alle formules zijn 100% koolstofneutraal en biologisch afbreekbaar. Ze kunnen geen schade doen aan onze kostbare natuur wanneer ze in aanraking komen met grondwater. Daarnaast zijn de verpakkingen gemaakt van PET, 100% recyclebaar en vrij van schadelijke BPA’s. Sukin maakt op alle vlakken het motto ‘Skincare that doesn’t cost de Earth™’ waar.

Sukin is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett in Nederland en België. Voor informatie: hollandandbarrett.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *