Sterrenchefs ontwikkelen babyvoeding voor Babe Baby Foods

Babe, bekend om haar gezonde en culinaire babyvoeding heeft samen met sterrenchefs Jonnie Boer van De Librije*** en Sidney Schutte** een speciale babyvoeding gemaakt. Twee culinaire smaken die toegevoegd worden aan de bestaande Babe collectie van 6 smaken, vanaf 8 maanden tot 99 jaar.

Jonnie Boer heeft een frisse smaak ontwikkelt met een combinatie van pompoen, mango en kiwi aangevuld met vezelrijke havermout en banaan. Dit gerecht is goed te gebruiken als ontbijt of tussendoortje.

Sidney Schutte, vader van 2 jonge kinderen heeft een dinner/lunch gerecht gecreëerd. Dit gerechtje met rode biet, frisse appel, kokosmelk, verse kruiden en specerijen vormt een aangename verrassing.

Beide smaken zijn samen met chef Jasmine van Babefoods speciaal ontwikkeld voor onze culinaire helden! “Een rijke combinatie van kruiden en biologische ingrediënten biedt jouw kindje alles voor een optimale groei en smaakontwikkeling”, vertelt Jasmine. “We gaan voor healthy kids, happy family”.

Alle ingrediënten zijn 100% biologisch en worden bij de beste leveranciers gehaald. De beste chef van Nederland Jonnie Boer zegt: “ik vindt het heel belangrijk dat kinderen de beste kwaliteit voeding krijgen. Als het ook nog eens heerlijk smaakt kunnen ouders met hun kinderen direct een gezonde levensstijl ontwikkelen”.

Het kookproces is gericht op maximaal vitaminebehoud. Om de voeding op een natuurlijke manier houdbaar te maken, wordt het licht aangezuurd met citroensap zonder dat het zuur de overhand neemt. Beide chefs vinden dat door gevarieerd te eten je jouw baby kan laten wennen aan verschillende smaken en dat ze deze gaan waarderen. “Een baby zou puur moeten eten, zonder toevoegingen van E nummers, conserverende middelen, zetmeel, suiker en zout. Maar wel heerlijk eten met verschillende groenten, fruit, vezels, kruiden en specerijen. Laat je baby een culinaire held worden die alles aan tafel wil proeven en eten” zegt Jasmine.

Babe wil een betaalbaar potje bieden zodat alle kinderen vanaf 8 maanden kunnen smullen van geweldige en gezonde smaken. De chef’s edition box met 6 potjes (3*2 smaken) wordt overal in Nederland en België gratis thuisbezorgd.


Babefoods is de eerste gezonde culinaire houdbare babyvoeding vanaf 8 maanden in Europa. Binnen 2 maanden na oprichting is Babefoods genomineerd voor de Baby Innovation Award 2022 in de categorieën Food (beste babyvoeding) en Green (duurzame onderneming). Babefoods maakt gezond eten makkelijk, leuk en lekker. Met biologische kwaliteitsgerechten die de ontwikkeling van kinderen optimaal ondersteunen. Babefoods zet zich in voor een betere wereld en is een duurzame onderneming. Babefoods gebruikt alleen duurzame en recyclebare materialen. Duurzaam ontwikkeld met respect voor mens, dier en milieu. Babefoods heeft een SKAL certificaat als volledig biologisch merk en het Europese Ecolabel voor het milieukeurmerk van de Europese Unie voor non-foodproducten en diensten.

www.babefoods.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *