Combinatie toonbankdisplay van HeltiQ

Wratten zijn harde, eeltachtige uitstulpingen van de huid in de vorm van een knobbeltje en hebben een bloemkoolachtig uiterlijk en komen met name voor op de handen en voeten en variëren in grootte van 3 tot 6 mm. Er zijn verschillende soorten wratten waarvan de hand- en voetwratten de meest bekende zijn. Naast gewone hand- en voetwratten bestaan er waterwratjes en steelwratten. HeltiQ Wratweg is er voor de hand-, voet- en waterwratjes. En HeltiQ Skintag is er voor de steelwratten.

Wat zijn steelwratten?
Steelwratten, ook wel fibromen of skintags genoemd, zijn zachte, goedaardige huiduitstulpingen in de vorm van een bobbeltje of steeltje die met name ontstaan in de hals, nek of onder de oksels of borsten. Steelwratten zijn enkele millimeters groot en kunnen in enkele vorm voorkomen maar ook met tientallen tegelijk. HeltiQ Skintags is een innovatief zelfzorgproduct waarmee steelwratten op een snelle en effectieve manier zelf verwijderd kunnen worden.

HeltiQ Wratweg en Skintag zijn gebaseerd op de, al jarenlang gebruikte en betrouwbare methode,cryotherapie (bevriezing). Een methode die tevens ingezet wordt door professionals en bewezen effectief is.

160054 - HeltiQ Display Wratweg en SkintagsNu verkrijgbaar in handige combinatie toonbankdisplay

Voor meer informatie:
Koninklijke Utermöhlen N.V. 
sales@utermohlen.nl
0561- 69 33 66

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *