Steel een hart bij Douglas voor Moederdag!

Moederdag is dé perfecte dag om al onze moeders in het zonnetje te zetten! Grootmoeders, schoonmoeders, oppasmoeders, stiefmoeders, aanstaande moeders… Alle moeders waartegen je wil zeggen: ‘ik geef om jou!’ staan deze dag in het middelpunt. Deze bijzondere dag verdient dan ook speciale aandacht en het verrassende Moederdag etalageconcept van Douglas sluit hier perfect bij aan. Zowel buiten als binnen in de stores wordt er speciale aandacht gegeven aan de voorbijgangers en de klanten, waardoor iedereen tijdens de Moederdagperiode een verrassende, unieke shopervaring beleeft bij Douglas.

Steel een hart
Het ‘Steel een Hart’ etalageconcept van Douglas is een echte shop stopper. Met de boodschap ‘Steel een hart’ wordt de voorbijganger uitgenodigd om een van de kleine hartjes van de etalage te ‘stelen’. Dit kleine hart kan vervolgens instore ingeleverd worden voor een leuke Moederdag verrassing zoals een make-up treatment met Douglas Make-Up t.w.v. € 25,-, een luxe geursample of een huidverzorgingssample op maat.

Klantbeleving
Eén van de belangrijkste kernwaarden van Douglas is het inspireren en verrassen van de klant. Dit doen we onder andere door met enthousiasme en expertise een bijzondere klantbeleving te bieden. Dit streven resulteert in onderscheidende concepten, waarvan het nieuwe etalageconcept voor Moederdag een goed voorbeeld is. “Door meer focus te leggen op het trekken van de aandacht van de voorbijganger, laten we iedereen nog actiever kennis maken met de prachtige wereld van beauty.” Aldus Douglas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *