Speciale geschenkverpakking Dr. Hauschka voor 50-jarig bestaan SOS Kinderdorpen

SOS Kinderdorpen bestaat in november 50 jaar. Dr. Hauschka feliciteert SOS Kinderdorpen met haar mooie werk. Het natuurzuivere cosmeticamerk heeft dan ook nauwe banden met de organisatie; voor iedere verkochte geschenkverpakking van de Bodyolie Rozen doneert Dr. Hauschka € 1 ,- aan SOS Kinderdorpen. Hiermee zorgt SOS Kinderdorpen ervoor dat er nog meer kinderen in een liefdevolle familie kunnen opgroeien.

Rose Nurturing Body Oil 75ml NL; Rosen Pflegeöl 75ml NLTerwijl ook Nederland een ongekend grote aanwas van vluchtelingen opvangt, viert SOS Kinderdorpen op 24 november zijn 50-jarig bestaan. Hun werk zal de komende 50 jaar nog hard
nodig zijn: in de enorme vluchtelingenstroom reizen duizenden kinderen vaak helemaal alleen. Ze zijn extreem kwetsbaar en staan bloot aan uitputting, honger en ziektes. Deze kinderen hebben de veiligheid van een familie nodig. Omdat Dr. Hauschka Cosmetica om deze kinderen geeft, heeft het speciaal voor SOS Kinderdorpen een geschenkverpakking ontworpen voor de Bodyolie Rozen. “Je herkent de geschenkverpakking aan de foto van SOS Kinderdorpen op de verpakking,” aldus Tessa Koop, woordvoerder van Dr. Hauschka Cosmetica. “We hopen dat het de mensen inspireert zelf ook een bedrag aan SOS Kinderdorpen te doneren. Zo is nu voor veel kinderen acute noodhulp nodig en donaties gaan direct naar veilige opvang in kindvriendelijke centra, tenten, dekens en toiletspullen maar ook luiers, babymelk, voedsel en kleding. Naast praktische hulp wordt ook psychosociale hulp geboden. Deze kinderen zijn natuurlijk veelal zwaar getraumatiseerd.”

Naast noodhulp, biedt SOS Kinderdorpen ook hulp voor de langere termijn. Vanuit het principe dat elk kind familie nodigt heeft, zorgt de organisatie ervoor dat kinderen in een liefdevolle familie
kunnen opgroeien. Door kwetsbare families te ondersteunen en door kinderen zonder familie een nieuw thuis te geven in een SOS familie in een van onze kinderdorpen. Zo zegt de 41-jarige Yita: “Natuurlijk moest ik wennen aan mijn nieuwe leven in het SOS kinderdorp. Ik was ontzettend verdrietig om het verlies van mijn ouders. Maar het goede daar was, dat alle kinderen vergelijkbare verhalen hadden. Ik heb me zo ontzettend thuis gevoeld in mijn SOS familie.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *