SoreFix biedt de oplossing voor het genezen én voorkomen van een koortslip! 

SoreFix is dé eerste totale en effectieve oplossing voor iedere koortslip! De Rescue Koortslipcrème is effectief in alle fases van een koortslip. De Duo Patch is de eerste lippatch mét wondhelend ingrediënt en de Prevent Koortslip balsem voorkomt een uitbraak. 

Tijdens Corona was er een krimp van bijna 15% in de gehele koortslip categorie. Tweede helft van 2021 was dit gegroeid. In 2022 is de verwachting dat dit weer op het oude niveau zit gezien het versoepelen van de maatregelen. Dit is een mooie mogelijkheid voor SoreFix. 

SoreFix Rescue Koortslipcrème – effectief in alle fases van een koortslip 
De crème bevat een uniek gepatenteerd zink. Dit is de aanbevolen oplossing door apothekers, waar antivirale middelen zoals aciclovir worden afgeraden wegens gebrek effectiviteit en risico resistentie. De formule werkt in alle 4 de fases van een koortslip. De crème verlicht de tinteling, vermindert blaasjes, verkort herstelperiode en voorkomt een korstbreuk. Aciclovir werkt alleen in de eerste fase van een koortslip. 

SoreFix Prevent Koortslip balsem – de énige crème die een uitbraak voorkomt 
SoreFix biedt als enige een oplossing voor het voorkomen van een koortslip uitbraak. Deze crème vormt een fysieke barrière tegen invloeden van buitenaf, die de koortslip triggers blokkeert. Tevens verbetert de crème de lipconditie door natuurlijke oliën, vitamine E en SPF30. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *