Schaatsclinics van Holland Pharma

Net als voorgaande jaren organiseert Holland Pharma ook in 2016 weer een aantal schaatsclinics voor klanten. Marja Vis verzorgde deze schaatsclinics de afgelopen jaren met succes, dit jaar zullen de vier dames van het BTF-schaatsteam de deelnemers de kneepjes van het vak leren. Bewustwinkelen.nl is sinds kort sponsor van deze damesmarathonploeg.

Tijdens de schaatsclinic kunt u onder leiding van ervaren schaatssters uw schaatstechnieken verbeteren. Het maakt niet uit of u al enige ervaring heeft met schaatsen of het al jaren niet meer heeft gedaan. De dames geven zowel tips aan beginners als gevorderden. Net als voorgaande jaren gaat de schaatsclinic gepaard met een hapje en een drankje. De schaatsclinic begint met een uitgebreide lunch. Vervolgens zal het ijs worden betreden om de kneepjes van het schaatsvak te leren. Daarnaast is er ook de tijd om zelf een paar rondjes te schaatsen op de 400 meter baan. Deelname aan de schaatsclinics is geheel kosteloos. Ook voor schaatsen wordt gezorgd, maar het is natuurlijk ook mogelijk om eigen schaatsen mee te nemen.

Aanmelden voor de schaatsclinic kan door een e-mail te sturen naar schaatsen@hollandpharma.nl onder vermelding van uw klantnummer, naam en adresgegevens, telefoonnummer, het aantal deelnemers en uw voorkeur voor datum en locatie.
Er is slechts beperkte deelname mogelijk, wees er dus snel bij!

BTF- SCHAATSTEAM
Dit team is nieuw binnen het damespeloton en bestaat uit vier gedreven dames; Manon Dol en Maud Wijtkamp beginnen aan hun respectievelijk tweede en zesde seizoen binnen de dames topdivisie terwijl Clarissa van Maaren en Jennienke Kamphuis dit seizoen zullen debuteren. Martin Nederveen en Nick Roetman vormen de ploegleiding en Paul van de Ven verzorgt de trainingen.

De doelstellingen van het team zijn helder: veel plezier beleven aan de marathonsport, de wedstrijden met elkaar uitrijden en voor verrassende uitslagen zorgen. De dames zullen mee gaan doen aan alle landelijke wedstrijden en natuurlijk ook die op de Weissensee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *