Saffraan & Suntheanine® met 28 mg Affron® & 100 mg Suntheanine®

Saffraan (Crocus sativus) is het rode goud in keukens over de hele wereld en heeft bijzondere gezondheidsbevorderende eigenschappen. Van Saffraan is bekend dat het bijdraagt aan een positieve gemoedstoestand. De saffraan die Vitakruid verwerkt heeft in dit product is het gepatenteerde hoogwaardige extract Affron®. Dit saffraan is vervaardigd uit 100% echte saffraan, van gecontroleerde Spaanse teelt, bevestigd door DNA testen. Door de speciale extractiemethode ontstaat een gestandariseerd extract van 3,5% Lepticrosalides. Dit complex bestaat uit de werkzame stoffen safranal, crocine en picrocrocine. Er is dan ook uitgebreid wetenschappelijk onderzoek gedaan waarbij het effect op de gemoedstoestand is gemeten. De dosering die nodig is voor een positief effect op de gemoedstoestand is 28 mg Affron® per dag.

Affron® en lepticrosaliden® zijn geregistreerde handelsmerken van Pharmactive.

Suntheanine® is een bijzonder krachtige rustgever op basis van L-Theanine. Suntheanine is een biologisch product met een snelle effectieve werking zonder bijwerkingen. Het in Suntheanine aanwezige aminozuur L-Theanine, ofwel gamma-ethylamino-L-glutaminezuur (ook wel gamma-glutamyl-ethylamide genoemd), wordt in de natuur voornamelijk aangetroffen in de theeplant.

Suntheanine® is de gepatenteerde merknaam van Taiy.

Bent u professional in de gezondheidszorg en wilt u meer informatie over dit product? Mail ons dan op info@vitakruid.nl.

Voor meer informatie: https://www.vitakruid.nl/producten/saffraan-suntheaniner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *