Retail inkoopmoment TrendZ met 75 nieuwe deelnemers

2497-6762d7da96071d47a532efa891bae371
Nederlands grootste retail inkoopmoment TrendZ ziet haar exposantenveld eind augustus groeien met maar liefst 70 procent ten opzichte van de vorige editie van TrendZ Najaar. De stijging is mede gerealiseerd door de inschrijvingen van 75 nieuwe deelnemers. Ook keren 20 exposanten na een korte afwezigheid terug op de beurs. “Het concept wordt door steeds meer branchegenoten gedragen. Maar het is niet ons doel om per se de grootste te zijn. We willen de branche een onmisbaar moment aanbieden dat aansluit op haar behoeften”, zegt organisator Anita Vogelzang.

Vorig jaar namen 135 exposanten deel aan TrendZ Najaar. De teller komt nu uit op 230 deelnemers. Door de groei is het aanbod aan segmenten op de beursvloer completer dan voorheen. Als voorbeeld noemt de organisatie het segment ‘lederwaren en sieraden’. “Het aantal exposanten uit die branche is zeker verdubbeld. Door het toegenomen aanbod zijn we in staat bezoekers meer te kunnen aanbieden”, aldus Vogelzang.

Meer inspiratie op beursvloer
Uit gesprekken met bezoekers en de resultaten van enquêtes blijkt dat bezoekers voornamelijk naar TrendZ komen om inkopen te doen en inspiratie op te doen. Om te voldoen aan hun behoeften, creëert de beursorganisatie dit jaar extra inspiratieplekken. De bezoeker wordt niet alleen geïnspireerd bij de stands, maar direct bij binnenkomst worden de laatste trends gepresenteerd. Daarnaast worden het bezoekersrestaurant en meerdere trendkamers op de beursvloer compleet gestyled door Adriana Bowditch van firma Happening.

VIP-borrel en Awards
De VIP-borrel voor exposanten wordt op zondag georganiseerd. Hier worden ook de Innovation en Participation Awards uitgereikt. De Participation Award gaat naar de exposant die volgens een vakkundige jury het beste uit zijn beursdeelname haalt. Er is een categorie tot 40m2 en één voor 40m2 en groter.

Kanshebbers Innovation Award
Bezoekers kunnen via een stembiljet hun gewenste winnaar invullen op het gebied van innovatie. Kanshebbers zijn onder meer Miko Product met hun houten decoratie en keramieken hartjes die persoonlijk zijn gemaakt voor de stad of streek van de ondernemer, Luminara Benelux (Stripes & Dots) met de eerste LED kaars die aroma’s verspreidt, Paper Art met een kant en klare papieren bloemendraagtas met een stevig emmertje voor boeketten, Trendzz For You met 3D-natuurkaarten, Hakbijl Glass met een vaas en designstuk in één en How Lovely met soap in a box.

Openingstijden TrendZ Najaar 2017
TrendZ Najaar vindt plaats op 27, 28 en 29 augustus 2017 in Evenementenhal Gorinchem. De beursvloer is op de eerste dag te bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur. Een dag later opent de beurs haar deuren van 12.00 tot 22.00 uur. Op beursdag drie is de beurs geopend van 10.00 tot 17.00 uur. In navolging van TrendZ Voorjaar is er een bemande perskamer op TrendZ Najaar. Meer informatie: www.trendznajaargorinchem.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *