Prioderm introduceert Prioderm Shampoo Plus

Hoofdluis bestaat al eeuwenlang en kan iedereen overkomen. Het komt met name voor bij kinderen in de basisschoolleeftijd: jonge kinderen zitten met de hoofdjes vaak dicht bij elkaar, waardoor een hoofdluis gemakkelijk van het ene naar het andere hoofd loopt. Hoofdluis verspreidt zich snel en moet daarom snel en effectief behandeld worden. Daarom introduceert Prioderm nu een nieuw hoofdluismiddel: Prioderm Shampoo Plus. Het allernieuwste product van Prioderm werkt niet-chemisch, doodt hoofdluizen en neten en beschermt tegen een nieuwe hoofdluisbesmetting.

Prioderm Shampoo Plus is het eerste product dat hoofdluis én neten behandelt en beschermt tegen een nieuwe hoofdluisbesmetting. De niet-chemische werkende shampoo doodt hoofdluizen en neten in 15 minuten door verstikking en uitdroging. Prioderm Shampoo Plus biedt bescherming tegen een nieuwe hoofdluisbesmetting door het verminderen van de statische aantrekking van het haar. Hoofdluis kan hierdoor niet makkelijk op de haren komen en het haar is zo ongeschikt om neten op te leggen.

Prioderm Shampoo Plus COligodeceenolie
In Nederland zijn hoofdluismiddelen op basis van onder meer dimeticon, permetrine en malathion verkrijgbaar. Prioderm Shampoo Plus bevat een nieuwe werkzame stof: oligodeceenolie. Oligodeceenolie is een koolwaterstofmengsel dat verstikkend werkt. In wetenschappelijke studies is aangetoond dat het de luchtwegen van de hoofdluis blokkeert en zorgt voor uitdroging van de hoofdluis. Prioderm Shampoo Plus is siliconen-vrij. Uitspoelen is gemakkelijk en het haar voelt na gebruik heerlijk zacht.
Prioderm Shampoo Plus mag worden gebruikt door volwassenen en kinderen vanaf 12 maanden. De shampoo bevat geen pesticiden.

Prioderm Shampoo Plus, Prioderm Preventief, Prioderm dimeticon, de Prioderm Luizen- en netenkam en Priolox Foam zijn medische hulpmiddelen. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Adviesprijs: € 14,75.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *