Persoonlijk voetenadvies van pedicures bij Etos

 

Pedicure Jacqueline Veerman-Luiks van praktijk ’t Gooische Eeltpitje doet een voeten-check.

Pedicure Jacqueline Veerman-Luiks van praktijk ’t Gooische Eeltpitje doet een voeten-check.

 

Mooie, verzorgde voeten zijn een must voor de zomer, wanneer de voeten weer worden gezien in slippers, peeptoes en sandalen. Om mensen hierop voor te bereiden organiseerde Etos samen met vijftien pedicures een speciaal ‘mooie-voeten-spreekuur’ op zaterdag 29 april. Klanten konden in de filialen vragen stellen over de verzorging van de voeten en kregen gratis advies. Het spreekuur was onderdeel van de ‘Mooie voeten-weken’ van 24 april tot en met 7 mei in Etosfilialen door heel Nederland. De actie werd ondersteund door Naloc. 

Om er voor te zorgen dat de voeten in de zomer toonbaar zijn, is een goede verzorging van groot belang. Eva Kamer winkelmanager van de Etos in Hilversum: “Veel van onze klanten komen in het voorjaar bij ons langs om producten te kopen voor een juiste voetverzorging. Wij merken ook dat er juist dan meer vragen over schimmelnagels komen.” In Hilversum startte het spreekuur om elf uur. Pedicure Jacqueline Veerman- Luiks kon direct van start. “Voor elven stonden de eerste klanten al te wachten, die ben ik natuurlijk meteen gaan helpen.” De winkelmanager is enthousiast over de extra service. “We vinden het prettig dat de pedicure onze klanten goed kan informeren over hoe ze hun voeten het beste kunnen verzorgen.”

Het voetenspreekuur, wat afgelopen zaterdag plaatsvond werd ondersteund door Naloc. Marieke van der Hulst van Naloc: “De voeten zomer-klaar maken is niet altijd even gemakkelijk. Bij schimmelnagels bijvoorbeeld heeft de nagel tijd nodig om, in combinatie met de juiste behandeling, uit te groeien. De pedicure kan hier bij uitstek het juiste advies over geven. Soms durven mensen niet naar de pedicure te gaan, of ze hebben er geen tijd voor. Dit is een laagdrempelige manier om deze mensen toch te bereiken.”


Pack shot Naloc - huidigOver Naloc    
Naloc is een effectief product tegen schimmelnagels met driedubbel effect: het doodt de schimmel, de verkleuring wordt minder en de nagel wordt weer glad en sterk. Naloc geeft al binnen 2 weken zichtbaar resultaat en houdt de nagel gezond. Klinisch onderzoek toont aan dat 77% van de gebruikers binnen 2 weken een zichtbare verbetering ondervond van de nagels, 92% ziet verbetering na 8 weken. Het is makkelijk in gebruik: eenmaal per dag aanbrengen, zonder opbouwschema en vijlen is niet nodig. Naloc bevordert niet alleen het herstel en uiterlijk van schimmelnagels maar ook, als enige product voor thuisgebruik, psoriasisnagels. Meer informatie over schimmel- en psoriasisnagels en Naloc is te vinden op www.naloc.nl. Naloc is zonder recept verkrijgbaar bij adviesdrogist, apotheek, voetspecialisten en online via de website.

De consumentenadviesprijs is € 27,95 (tube van 10 ml). Eén tube is voldoende voor het behandelen van drie nagels, gedurende drie maanden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *