PACOMBI GROUP presenteert LOVLY®

02I80696Het trendy merk voor unieke gift packaging

LOVLY® is het nieuwe merk van PACOMBI GROUP, waarmee het bedrijf retailers een bijzonder totaalconcept biedt op het gebied van geschenkverpakkingen. LOVLY is geïnspireerd op de internationale (consumenten)trends in bijvoorbeeld mode, interieur, food en kunst. Dit vertaalt zich in verschillende stijlen en (wisselende) aantrekkelijke dessins. Met de LOVLY geschenkverpakkingen is een positieve klantbeleving gegarandeerd.

Waarom LOVLY?
“Als specialist in geschenkverpakkingen willen wij onze klanten continu verrassen,” vertelt Jolanda Serraarens, inpakspecialist bij PACOMBI GROUP. Vanuit haar functie begeleidt zij diverse merken en retailers bij het opmaken van unieke cadeaus. “Het is wetenschappelijk bewezen dat mooi inpakken loont. Hoe meer aandacht er is besteed aan de cadeauverpakking, hoe hoger de waardering bij de ontvanger. Ik merk dat steeds meer bedrijven de meerwaarde ontdekken van een mooie cadeauverpakking. Aandacht voor inpakken verhoogt de attentiewaarde en is goed voor het bedrijfsimago. Je laat zien dat je de moeite neemt voor de klant en ontvangers worden getrakteerd op een bijzondere uitpakbeleving. Dat is precies wat wij met LOVLY willen bereiken. Uitpakken is met LOVLY écht een feestje en dat wordt zeker gewaardeerd.”

All you need is LOVLY
“Met LOVLY bieden wij winkeliers een totaalconcept op het gebied van gift packaging,” vervolgt Jolanda. “Wij zeggen niet voor niets ‘All you need is LOVLY’: Je kunt werkelijk alles inpakken met LOVLY: woonaccessoires, sieraden, parfum, dranken, elektronica, boeken, kleding en leuke gadgets. Het assortiment bestaat onder andere uit cadeauzakjes, cadeaupapier, gift boxes, linten, etiketten en bijpassende draagtasjes. De geschenkverpakkingen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De stijlen variëren van stoer, chic en boho tot exotisch, vintage en gewaagd. Deze veelzijdigheid maakt LOVLY geschikt voor toepassing in de meest uiteenlopende branches. Bovendien is LOVLY verkrijgbaar in kleine eenheden en hierdoor dus ook voor de kleinere ondernemer reuze interessant. Ditzelfde geldt voor de maatwerk verpakkingen van LOVLY.”

We LOVLY sharing
Op één februari lanceert PACOMBI GROUP een speciale LOVLY website. Naast de verschillende stijlen en het productoverzicht vind je hier tevens praktische en inspirerende inpak tips & tricks en wordt er aandacht besteed aan de actuele trends in gift packaging design. Jolanda licht toe: “Deze worden in de loop der tijd telkens verder aangevuld. De stijlen worden ook regelmatig vernieuwd en aangepast aan de actuele seizoenen. Met LOVLY bieden wij winkeliers niet alleen een mooi assortiment verpakkingen. Wij willen ook inspireren en adviseren, zodat wij voor hen het inpakken gemakkelijker maken en het uitpakken voor de ontvanger nóg leuker.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *