Overeenstemming directie DA en bestuur coöperatie

Na een jaar vol discussie hebben de directie van DA en het bestuur van de coöperatie een overeenkomst bereikt. Daarin zijn de belangen voor zowel de ondernemers als de DA organisatie evenwichtig gewaarborgd, zo laat het bedrijf in een eerste persbericht weten. De DA-ondernemers zijn gisteravond ingelicht over de nieuwe afspraken.

“Overeenstemming houdt in dat er geen issue meer is over de Fris, Gezond en Mooi formule, het contract, het verdienmodel, de nieuwe rolverdeling en de governance. De instemming is goed geregeld en de overeenstemming geeft daarmee zekerheid en rust voor de ondernemers. Dit werd gisteravond bevestigd. Met de overeenkomst is een nieuw startpunt ontstaan van waaruit de organisatie slagvaardig en daadkrachtig verder kan bouwen aan het merk DA.”

Er zijn inmiddels 20 winkels geopend met de nieuwe formule Fris, Gezond en Mooi en de komende maanden zal DA doorpakken met de uitrol van deze formule. De bestaande formule blijft gewoon bestaan en profiteert in alle opzichten van de ontwikkelingen binnen Fris, Gezond en Mooi.

Toen wij dit persbericht ontvingen, was DW 23/24 net naar de drukker verstuurd. Dit bericht zullen jullie dus niet terug vinden in de volgende editie. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *