Ontdek de nieuwe Kneipp Clean Beauty Douches

Ervaar een magisch natuurlijk douchemoment met de nieuwe Clean Beauty douches. Twee innovatieve sulfaatvrije douchegels die de huid reinigen met verzorgende biologische ingrediënten, milde suikertensiden en plantaardige oliën. En de geur? Pure verwennerij!

Verkrijgbaar in twee varianten: 
Bio Algen & Zeezout en 
Bio Lotusbloem & Jojoba. 
Adviesprijs € 6,99 voor 200 ml. Welke ga jij het eerst proberen.

96% natuurlijk – perfecte hydratatie
Deze douches zijn dé keuze voor wie een natuurlijke douchegel verlangt, zonder sulfaten (SLS/SLES) en PEG’s. Ze zijn voor 96% natuurlijk. Daarnaast zijn ze ook vrij van siliconen en microplastics, 98% biologisch afbreekbaar, zeepvrij, diervriendelijk geproduceerd en vegan. De verpakking is 100% recyclebaar, heeft een handige klik-dop en is gemaakt van gerecycled materiaal.

PEG’s en sulfaten?
PEG’s kunnen o.a. de oplosbaarheid van een product verbeteren. Sulfaten genereren schuim. Kneipp heeft de expertise om deze ingrediënten veilig toe te passen. Als het gaat om sulfaten dan worden voor Kneipp doucheproducten alleen SLES, de mildere variant van SLS, gebruikt. En alleen PEG’s afkomstig van natuurlijke oliën. Toch wil Kneipp ook een alternatief bieden voor mensen die deze ingrediënten in het geheel willen vermijden. Bij de nieuwe Clean Beauty douches zijn al deze ingrediënten daarom weggelaten. De nieuwste generatie sulfaatvrije douchegels van Kneipp hydrateren de huid perfect en schuimen lekker.

Voor meer informatie: www.kneipp.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *