Only You – 40 shades

Na de eerste collectie-lancering in 2012, onderging het ONLY YOU assortiment een ware metamorfose. Met deze 40 shades laat het merk een nieuwe generatie nagellakken zien, ontwikkeld voor een verbazingwekkend resultaat.

Een formule met 4 dimensies
Deze ingenieuze formule met 4 dimensies biedt een lichtgevende en glanzende afwerking als een manicure met gel, in één enkele laag. Met zijn dichte pigmentatie en unieke structuur biedt deze nagellak een onmiddellijke glans en perfecte afwerking.

De textuur maakt een eenvoudige applicatie mogelijk met een perfecte verdeling van de lak op de nagel. Deze nieuwe generatie nagellak droogt sneller, is resistent tegen schokken en zorgt voor een ultieme dekking. Bewust van de huidige normen in formules, heeft ONLY YOU samengewerkt met een gerenommeerd Frans laboratorium om de collectie Toluène, formaldéhyde en Xylène vrij te maken.

Geef het leven meer kleur
Een kleur weerspiegelt de gemoedstoestand van een vrouw. Veranderen van stijl wordt een spel op zich. De collectie, bestaande uit 40 kleuren, is aangevuld met een base coat om de nagels te beschermen, een top coat om de glans te versterken en de twee french manicure tinten. Van fashionionable rood, diep oceaan blauw tot een frisse muntkleur, iedereen zal zijn gading vinden in deze brede reeks aan kleuren. Ook de favorieten uit het originele assortiment van ONLY YOU zijn verbeterd en opnieuw uitgebracht. Een greep uit de collectie zie je hieronder:

Prijs: € 5,55 bij ICI Paris XL.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *