One drop of Beauty

V 10 Plus lanceert ’s werelds eerste gepersonaliseerde skincare concept.

V 10 Plus komt met tien verschillende serums die heel gemakkelijk toe te voegen zijn aan je dagelijkse beauty routine. Met een stralende, gezonde en jonge huid als resultaat. De serums zijn afkomstig uit Japan waarbij er gebruik wordt gemaakt van eeuwenoude Aziatische wijsheid, in combinaties met hedendaagse innovativiteit op het gebied van schoonheid.

10, It’s not just a number
V 10 plus biedt 10 verschilde serums met een duidelijk resultaat na 10 dagen en met 10 erg fijne eigenschappen. De serums bevatten geen parabenen, kleurstoffen, minerale oliën en chemische geurstoffen. Ze zijn geheel op waterbasis en dermatologisch getest. Ontwikkeld en geproduceerd in Japan; voorloper op het gebied van skincare en beautyproducten. Door het brede aanbod aan serums kan het geheel aangepast worden voor elk huidtype. Het oog wil ook wat: de serums komen in een regenboog aan kleuren waarbij gebruik gemaakt is van kleurtherapie. Zo word je gelukkig van de kleur roze, voel je, je vernieuwd door de kleur groen en creëert de kleur paars een elegante atmosfeer.

Serum totaal

Biocel serum
In het biocel serum zitten vier verschillende actieve ingrediënten die op DNA-level celbeschadiging tegen gaan en die de groei van collageen en fibronectine stimuleren. Met de combinatie van honing, bloemen, bladeren en appels zorgt dit serum voor reparatie van het DNA en huidcellen. Het gaat rimpels en melatonine productie tegen, terwijl het de huid lift.

Vitamine A oog- serum
Vitamine A stimuleert het natuurlijke metabolisme van de huid. Het stabiliseert de aanmaak van huidcellen en verjongt de huid. Het behandelt donkere kringen, droogte, oneffenheden en pafferigheid rondom de ogen. Retinylpalmitaat is het werkzame ingrediënt in dit effectieve oogserum.

Pycnogenol serum
Een extract uit de bast van een pijnboom uit de Bordeaux streek in Frankrijk, met eigenschappen die 350 keer sterker zijn dan vitamine C en 170 keer sterker dan vitamine E, zorgt ervoor dat actieve zuurstof uit je huid wordt geëlimineerd. Het herstelt huidbeschadiging en versterkt de effecten van vitaminen en collageen.

Amino serum
Aminozuren gaan uitdroging van de huid tegen en voedt de huid met marine collageen. Het bestrijdt dofheid door het metabolisme van de huid te verhogen. Het serum heeft een lichte textuur die je huid extra glad maakt. Serine, glycine, vitamine B, alanine, arginine, lysine, threonine, proline en collageen zijn de werkzame ingrediënten in dit serum.

Vitamine C serum
Het vitamine C serum van V 10 Plus vernauwt de poriën, reguleert de talgafscheiding en behandelt littekens en bruine vlekjes veroorzaakt door acne. Wanneer je vitamine c tot je neemt, gaat het grootse gedeelte naar de voeding van je lichaam en niet naar de voeding van je huid. Voor de schoonheid van de huid is het daarom beter om vitamine C op je huid te smeren dan het tot je te nemen.

Collageen serum
Je huid bestaan voor 80% uit collageen en zorgt voor de elasticiteit en jeugdigheid van je huid. Vanaf de leeftijd van midden 20 vermindert je collageen aanmaak en is het van belang om je collageen aan te vullen om je huid stralend en jong te houden. Het collageen serum vult dit gebrek aan en gaat de vermindering van collageen tegen.

Ceramide serum
Het ceramide serum bestrijdt uitdroging van de huid terwijl het de gevoelige huid voedt. Het vult de hoornlaag en verstevigt daardoor de barrière functie van de huid. Ceramide zorgt dat de vochtbalans goed blijft en beschermt je huid tegen externe factoren zoals air- conditioner, centrale verwarming en ultraviolet straling.

Zoethout serum
De zoethout in het donkergroene serum kalmeert de huid en gaat ontstekingen tegen. Het vermindert ruwheid, allergische reacties, huidirritaties en ontstoken puistjes. Daarnaast werkt het licorice serum erg goed op een door de zon verbrande huid.

Hyaluron serum
Het V 10 Plus hyaluronzuur serum voedt de droge huid, niet alleen aan de oppervlakte, maar ook de onderliggende lagen. Het bevat een hoog gehalte lysolecticine waardoor de penetratie door de huid sneller gaat en het product nog sneller effectief is.

Placenta serum
‘Last’, maar zeker niet ‘least’: het placenta serum. Het serum bevordert een effen huid en gaat de dofheid van de huid tegen. Het activeert de groei van de huidcellen en houdt de aanmaak van melanogenese in bedwang. Het werkt effectief op oneffenheden in de huid, zoals vlekken en sproeten. Actieve ingrediënten in het serum zijn aloë vera, citroenzuur, het waterplantje Chlorella en de Pueraria plant.

Adviesprijs: €38,00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *