NUTRICIA

Ons recept voor de verzorging van de droge huid

Trekkerig gevoel, irritatie, ongemak, doffe teint? Dit zijn de typische kenmerken van een huid die last heeft van droogheid. Wanneer een droge huid deze ongemakken heeft, ongeacht de leeftijd, is de hydrolipidenfilm niet langer de beschermende barrière van de huid en wordt zij blootgesteld aan externe agressies (blootstelling aan de zon, wind, kou, airconditioning, etc.).

Met bijna 100 jaar expertise is PAYOT’S NUTRICIA een iconisch assortiment voor de droge huid en biedt zeer voedende formules met heerlijke texturen, verrijkt met het extract van Japanse lelie en een cocktail van plantaardige oliën. De familie groeit! Voor dit seizoen heeft PAYOT twee nieuwe formules samengesteld om de droogste huid te verwennen en in een cocon te wikkelen van zachtheid.

NUTRICIA BAUME SUPER RÉCONFORTANT
Ultra verzorgende en herstellende verzorging voor de zeer droge huid
Deze omhullende balm voedt de meest droge huid met intense voeding. Net zoals een winterse deken beschermt het de huid tegen uitdroging in een periode van extreme kou. De huid krijgt haar comfortabele gevoel weer terug terwijl het strakke gevoel en de roodheid direct afnemen en verdwijnen. De heerlijke balm kan zowel als dag- en als nachtcrème gebruikt worden als de huid droog is, maar ook als masker in de winter of als noodverzorging op de zeer droge delen van het lichaam (ellebogen, knieën en handen).
De balmtextuur smelt heerlijk op de huid, omhult haar en geeft een zachte verzorging die niet vet aanvoelt.

Actieve bestanddelen
• 3 voedende plantenoliën: olie uit zoete amandel, frambozenzaad en moerasbloem. Zij voeden de huid en geven essentiële verzorging waardoor de huidbarrière versterkt wordt.
• Organische kokosnootolie: verhoogt de voedende werking door de vetten in de huid intensief aan te vullen waardoor het trekkerige gevoel verdwijnt.
• Shea butter: staat bekend om zijn ultra-voedende werking. Helpt de huid om droogheid te bestrijden.
• Extract van Japans slangengras (patent): versterkt de natuurlijke barrièrefunctie van de huid door de synthese van vetten te stimuleren zodat de huid zichzelf kan beschermen tegen externe invloeden.

Gebruik
Gebruik ’s morgens en/of ’s avonds op een zorgvuldig gereinigde huid. 

Adviesverkoopprijs: € 52,50

BAUME LÈVRES COCOON
Voedende en verbeterende lipverzorging
Deze oneindig prettige balm voedt, verzacht en beschermt intensief zelfs de meest droge of beschadigde lippen. Het omwikkelt de lippen in een cocon van zachtheid en wordt een bondgenoot voor de winter, zelfs in een periode van extreme kou!
De crèmige textuur die de lippen herstelt en een subtiele glans geeft, voelt niet plakkerig aan. De subtiele geur van rozen maakt de lippen om te kussen.

Gebruik
Breng 2 tot 3 keer per dag aan op de lippen.

Adviesverkoopprijs: € 19,50 

www.payot.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *