Maak je voeten klaar voor de zomer

DERMASENCE Mycolex Verzorgingsschuim en DERMASENCE Adtop plus 40 voor mooie verzorgde voeten

Er sneuvelen in januari en februari altijd een aantal goede voornemens. Dat betekent dat er ruimte komt voor een aantal nieuwe. Wat dacht je van elke dag een paar beautyminuten voor je voeten? De eerste maanden van het nieuwe jaar zijn immers ideaal om de gevestigde schoonheidsroutines uit te breiden, te veranderen en soms volledig om te gooien.

Bij deze routine staat de huid centraal. Voor alle huidproblemen is goede verzorging te vinden die deze problemen oplost. Het deel dat we graag overslaan, zijn de voeten. Het is dan ook niet zo vreemd dat deze tegen de zomer niet klaar zijn voor warme temperaturen en het schoeisel dat daarbij hoort. De meeste mensen moeten toegeven dat er duidelijk behoefte is een goede verzorging van de hielen, tenen en bal van de voet.

Met het DERMASENCE Mycolex Verzorgingsschuim is het nu bijzonder eenvoudig om de voeten de aandacht te geven die ze hard nodig hebben. De zachte schuimtextuur voedt de gevoelige huid van de voeten in een handomdraai. DeDERMASENCE Adtop plus 40 is een uitkomst voor de huid die gevoelig is voor overmatige verhoorning. Het biedt een intensief verzorgingsmoment met een gezonde en mooie voeten als resultaat.

DERMASENCE Mycolex Verzorgingsschuim
Zachte textuur met de kracht van de natuur
Het ademende DERMASENCE Mycolex verzorgingsschuim werkt intensief vocht inbrengend en versterkt de geïrriteerdehuidbarrière. Met name als er sprake is van een droge huid op de hielen, huidscheuren op de bal van de voet of jeuk tussen de tenen.

DERMASENCE Mycolex Verzorgingsschuim vergroot de weerstand en elasticiteit van de gestreste voeten met behulp vansecundaire plantenstoffen van oude medicinale planten. Deze bevatten ontstekingsremmende eigenschappen en bieden, in combinatie met panthenol, een sterkte bescherming tegen ontstekingen. De stoffen ureum, glycerine en allantoïne zorgen voor een intensieve vocht boost tot in de kleinste huidscheuren. Afschilfering en drukpunten worden verminderden de huid ziet er gezonder en gladder uit.

Door de microfijne textuur van DERMASENCE Mycolex Verzorgingsschuim kan deze zacht op de huid worden aangebracht en biedt het verzorging tot in de kleinste huidscheuren. Na het aanbrengen wordt het fijne schuim snel opgenomen zonder een vettig huidgevoel of gladde voeten te veroorzaken.

Adviesprijs: € 20,60 / 125 ml

DERMASENCE Adtop plus 40
Welnessmoment voor de voeten
DERMASENCE Mycolex Verzorgingsschuim gaat uitstekend samen met DERMASENCE Adtop plus 40. De geurvrije speciale verzorging zorgt voor indrukwekkende resultaten.

Speciaal ontwikkeld voor de droge verharde en verdikte huid, verwijdert het de voeten effectief van overmatig eelt dankzij een ureumgehalte van 40 procent. Het vermindert snel ruwheid, scheuren en kloven. De aanwezige glycerine zorgt voor een intensieve vochtinbreng en vorm een beschermde laag om de huid. DERMASENCE Adtop plus 40 maakt de huid glad, vermindert ruwheid en versterkt de huidbarrière – zonder een vettig laagje achter te laten.

Adviesprijs: € 23,- / 100 ml

Voor meer informatie: www.dermasence.de

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *