Met de NIVEA SUN poppen Max en Lotte leren kinderen zich beschermen tegen de zon

NIVEA SUN Pop Max_met zonnebrandcräme_01
S
trandvakanties, uitjes naar de speeltuin, spelen in de zee. Nu de grijze wintermaanden voorbij zijn, is de zomer hét seizoen voor kinderen. De kleintjes vinden het smeren met zonnecrème alleen minder prettig… Maar wat als we dat nu fun maken? NIVEA SUN ontwikkelde daarom de Zonnepop: een speelse manier om kinderen het belang van goede zonbescherming te leren. Laat de vakantie, én de zon, nu maar komen!

NIVEA SUN Pop Lotte_zonder zonnebrandcräme_01De NIVEA SUN poppen Max en Lotte zijn geen gewone popjes: wanneer zij onbeschermd worden blootgesteld aan de zon, worden zij rood door het contact met uv-stralen – net als onze huid. Door hen in te smeren met zonnecrème behouden zij hun eigen kleurtje. Zo leren kinderen het belang van zonbescherming op een leuke manier! De Zonnepop kan tot 100 keer ingesmeerd worden, maar moet wel na elke insmeerbeurt goed worden afgespoeld.

Verkrijgbaarheid
De Zonnepoppen van NIVEA SUN zijn exclusief te winnen bij Kruidvat (week 20-21), Etos (week 23-24) en later deze zomer via de Facebook-pagina van NIVEA Nederland.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *