NIVEA SUN plaatst zonnebrandpalen op verschillende plekken in Nederland

Verantwoord en veilig van de zon genieten

Nu de zon zich eindelijk weer laat zien, trekken we er met z’n allen massaal op uit om van de zonnestralen te genieten. Maar hoe fijn zon ook is, de juiste zonbescherming is ten alle tijden van groot belang. Je huid kan zich namelijk maar kort zelf tegen de zon beschermen en iedere zonverbranding verhoogt de kans op huidkanker. NIVEA SUN, wereldwijd marktleider op het gebied van zonneproducten, begint nu met een pilot van vijf zonnebrandpalen waarmee je altijd en overal verantwoord van de zon kan genieten – ook als je je eigen zonnebrand thuis hebt laten liggen. De palen zijn te vinden in Walibi, Hof van Eckberge, Griftpark, Vogelpark Avifauna en Vroesenpark Rotterdam.

Attractie-, recreatie- en stadsparken
De NIVEA SUN zonnebrandpalen worden geplaatst op locaties die een combinatie vormen van attractie-, recreatie- en stadsparken. Bestemmingen waar mensen doorgaans minder snel zonnebrand mee naartoe nemen dan wanneer zij naar het strand gaan, terwijl het ook hier uiterst belangrijk is om je goed in te smeren. De NIVEA SUN palen, die in samenwerking met Sundo geplaatst worden, zijn voorzien van educatieve boodschappen als: ‘zoek schaduw’, ‘bedek met een pet of UV-kleding’ en ‘smeer elke 2 uur opnieuw in’. Met deze slogans wil NIVEA SUN de Nederlander attent maken op het belang van smeren. Daarnaast staat voor het merk toegankelijkheid hoog in het vaandel, waar zij met deze zonnebrandpalen een steentje aan bijdraagt. 

Karin de Koning, country manager Beiersdorf (moederbedrijf NIVEA): “Het kan iedereen overkomen dat je vergeet zonnebrand mee te nemen. Juist door onze zonnebrandpalen op locaties als Walibi te plaatsen, kan je jezelf en anderen (zoals je partner of kinderen) tijdens een fijn dagje uit goed insmeren en beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon. Wij vinden het heel belangrijk om mensen te helpen om op een veilige manier van de zon te genieten en huidbeschadiging te voorkomen.”

De NIVEA Sun pilot begint met vijf zonnebrandpalen. Afhankelijk van de resultaten wordt er gekeken naar opties om volgend jaar op te schalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *