NIVEA breidt het haarverzorgings- en stylingassortiment uit

Mooi haar is gezond en verzorgd. Ons haar wordt echter dagelijks op de proef gesteld door beschadigende factoren, zoals haarverf, airconditioning, het weer en hete stylingapparaten. Ook stylingproducten kunnen het haar soms uitdrogen. Om die reden kan het haar wel wat extra verzorging gebruiken. Daarom lanceert NIVEA een compleet nieuwe stylingrange: NIVEA Care & Hold die het haar niet alleen in model houdt, maar het haar tegelijkertijd verzorgt. Daarnaast breidt NIVEA de Hairmilk Collectie uit met shampoos, conditioners en verzorgende wondersprays. De unieke formule in deze nieuwe producten is speciaal ontwikkeld per haarstructuur, zodat droog en beschadigd haar optimaal wordt hersteld en verzorgd.


NIVEA Care & Hold_range_HRNIVEA Care & Hold

Kiezen tussen fixatie en verzorging is vanaf nu verleden tijd met de nieuwe, innovatieve stylingrange NIVEA Care & Hold. Deze complete productlijn bevat de frisse en vertrouwde geur van NIVEA, houdt het haar in model en verzorgt het haar tegelijkertijd door een nieuwe innovatieve formule met Panthenol en Eucerit®.

Fixatie en verzorging in één
Ons kapsel is ons visitekaartje. We willen dat ons haar elke dag goed zit, maar er ook gezond en verzorgd uitziet. NIVEA, de expert in verzorging, ontwikkelde daarom een innovatie in het stylingsegment: NIVEA Care & Hold. Deze compleet nieuwe stylingrange, bestaande uit een mousse, een haarspray en twee varianten stylinggels, fixeert het haar niet alleen, maar verzorgt het tegelijkertijd. Tijdens het stylen wordt het haar gevoed met hydraterende en beschermende ingrediënten die zorgen dat het haar niet uitdroogt en er gezond uitziet.

Unieke formule met tweevoudige werking
De unieke formule van NIVEA Care & Hold biedt 24 uur lang fixatie, zonder het haar uit te drogen of te verzwaren. Marion Detert, R&D expert van NIVEA Hair: “De formule bevat het ingrediënt Panthenol, ook wel bekend als pro-vitamine B5. Deze versterkt het haar van binnenuit en voedt de haarstreng. Daarnaast bevat de formule Eucerit®, het bestanddeel dat al meer dan 100 jaar onderdeel is van de vertrouwde verzorging van NIVEA. Dit bestanddeel geeft het haar bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf en laat het haar glanzen.”

Verkoopinformatie
NIVEA Care & Hold Styling Spray en NIVEA Care & Hold Styling Mousse zijn vanaf week 15 verkrijgbaar voor de consumentenadviesprijs van € 4,39.
NIVEA Care & Hold Creme Gel is vanaf week 15 verkrijgbaar voor de consumentenadviesprijs van € 4,19.
In week 19 verschijnt ook NIVEA Care & Hold Gel voor de consumentenadviesprijs van € 4,39.


NIVEA Hairmilk_Wonderspray_range HR NIVEA Hairmilk_range_HRNIVEA Hairmilk Collectie

Voor het herstellen van droog en beschadigd haar is het van belang dat de verzorging aansluit bij de haarstructuur. Fijn, normaal en dik haar vragen namelijk allemaal om een specifieke verzorging en daarmee een specifieke hoeveelheid werkzame ingrediënten. NIVEA introduceert daarom nu de NIVEA Hairmilk Collectie die zich niet alleen richt op het herstel van droog en beschadigd haar, maar tevens focust op de beste verzorging van elke haarstructuur. De nieuwe lijn bestaat uit shampoos, conditioners en verzorgende wondersprays voor elke haarstructuur en geeft fijn, normaal en dik haar dat droog en beschadigd is de verzorging en de boost die het nodig heeft.

NIVEA Hairmilk Shampoos en Conditioners
NIVEA Hairmilk Shampoos & Conditioners voor fijn, normaal en dik haar geven droog en beschadigd haar de verzorging die het nodig heeft, zonder het te verzwaren. De formules bevatten melkproteïnen die het haar een boost geven en het van binnenuit versterken. NIVEA’s verzorgende bestanddeel Eucerit® is aan de formule toegevoegd om het haar tegen schadelijke invloeden van buitenaf te beschermen. Het resultaat: voelbaar soepel haar met een prachtige glans voor elke haarstructuur.

Formule en werking
De nieuwe NIVEA Hairmilk Collectie is geïnspireerd op de Hairmilk die NIVEA in 1912 ontwikkelde voor de dagelijkse reiniging van het haar. Met de nieuwe Hairmilk Collectie combineert NIVEA meer dan 100 jaar expertise met de laatste innovaties. Daarmee biedt deze lijn de beste verzorging voor fijn, normaal en dik haar dat droog en beschadigd is. Door de toevoeging van melkproteïnen wordt de haarstreng tot in de vezels versterkt en het haaroppervlak verzacht, zonder het haar te verzwaren. De innovatie is daarnaast verrijkt met NIVEA’s verzorgende bestanddeel Eucerit®; deze vormt een beschermend laagje om het haar, om het tegen invloeden van buitenaf te beschermen. Het resultaat: voelbaar soepel en veerkrachtig haar met een prachtige glans.

 Marion Detert, R&D expert voor NIVEA Hair licht de werking van de range shampoos en conditioners toe: “Fijn, normaal en dik haar vragen allemaal om een gerichte verzorging. Daarom ontwikkelde NIVEA een uitgebreide range van shampoos en conditioners voor fijn, normaal en dik haar. De unieke formule biedt een specifieke verzorging die aansluit bij de dikte van de haarvezels.”

Verkoopinformatie
De NIVEA Hairmilk Shampoo (250 ml) en Conditioner (200 ml) voor fijn, normaal en dik haar zijn vanaf week 11 verkrijgbaar voor de consumentenadviesprijs van € 2,99.
NIVEA Hairmilk Conditioner voor dik haar ligt vanaf september in de winkel.

NIVEA Hairmilk Verzorgende Wonderspray

Verkoopinformatie
NIVEA Hairmilk Verzorgende Wondersprays voor fijn en normaal haar zijn vanaf week 11 verkrijgbaar voor de consumentenadviesprijs van € 5,99.

Social media
Volg NIVEA op social media:
Facebook.com/NIVEANederland
Instagram.com/NIVEANederland
Twitter.com/NIVEANL

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *