NIVEA benadrukt belang gezichtsreiniging met nieuwe producten

De meeste vrouwen weten dat het belangrijk is om ’s avonds make-up te verwijderen, maar hoe vaak staan we erbij stil wat zich gedurende de dag aan vuil op ons gezicht verzamelt? Skincare expert NIVEA nam tijdens een onderzoek* monsters van de gezichten van vrouwen na een normale werkdag om te analyseren waarom gezichtsreiniging zo belangrijk is. Op het gezicht verzamelen zich niet alleen natuurlijke substanties zoals zweet en talg, maar ook de buitenlucht zorgt voor stof, roet en vuil op de huid. Door onze drukke levensstijl wordt onze gezichtshuid bovendien dagelijks blootgesteld aan bacteriën.

NIVEA’s reinigingsexpert Dr. Svenja Möllgaard zegt hierover: “Tijdens de ontwikkeling van onze nieuwe gezichtsreinigingslijn wilden we onderzoeken of de behoeftes van vrouwen op het gebied van gezichtsreiniging worden beïnvloed door hun drukke levensstijl. We komen de hele dag in contact met mensen en zijn op zoveel verschillende plekken dat het vuil en de bacteriën waaraan we worden blootgesteld, gemakkelijk worden overgedragen via handen, mobiele telefoons of brillen.”

De meest verzorgende gezichtsreiniging van NIVEA
Ondanks alle voordelen van gezichtsreiniging, blijkt dat 57% van de vrouwen haar gezicht niet regelmatig reinigt. Een van de meest voorkomende opvattingen is dat gezichtsreinigingsproducten de huid uitdrogen. Dit is de reden dat de nieuwe NIVEA Creme Care Gezichtsreinigingslijn – met de verzorgende formule en de vertrouwde geur van NIVEA Creme – speciaal is ontwikkeld om de huid geheel te ontdoen van vuil en tegelijkertijd mild genoeg is om de natuurlijke vochtbalans van de huid op peil te houden.

NIVEA adviseert: reinig ’s ochtends en ’s avonds!
Een schone en goed verzorgde huid is de beste voorwaarde voor het herstelproces van de huid gedurende de nacht. De nachtelijke celvernieuwing resulteert vaak in olieachtige substanties. Daarnaast ontstaat er nachtelijke transpiratie op het gezicht. Deze stoffen verzamelen zich op het huidoppervlak, waardoor het in de ochtend dan ook van belang is dat dit van de huid wordt verwijderd. Zo begin je de dag met een goede basis om make-up aan te brengen. “Hierdoor krijgt de huid ruimte om te ademen en kunnen verzorgende producten beter worden opgenomen”, aldus Dr. Svenja Möllgaard.

NIVEA Creme CareDe NIVEA Creme Care Gezichtsreinigingslijn bestaat uit drie verschillende producten:
• NIVEA Creme Care Reinigingsmelk (200 ml) kan worden aangebracht met een wattenschijfje voor een milde reiniging.
• NIVEA Creme Care Reinigingscrème (150 ml) reinigt de huid in combinatie met water.
• NIVEA Creme Care Gezichtsdoekjes (25 stuks) kunnen direct worden gebruikt om het gezicht te reinigen.

De nieuwe NIVEA Creme Care Gezichtsreinigingslijn is te herkennen aan de iconisch blauwe verpakking. De NIVEA Creme Care Reinigingsmelk, NIVEA Creme Care Reinigingscrème en NIVEA Creme Care Gezichtsdoekjes zijn verkrijgbaar voor respectievelijk € 6,29, € 5,99 en € 3,99.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *