Nisita® maakt het assortiment compleet met Nisita® neusspoelingen 


Nisita®, het innovatieve merk voor de bescherming en verzorging van alle neuzen, introduceert twee nieuwe producten. Het assortiment dat al bestaat uit een neuszalf voor baby’s/peuters, een neuszalf voor volwassenen en een neusspray op basis van zouten, voegt het merk daar nu twee unieke neusspoelingen aan toe: Nisita® neusspoeling isotoon micro-diffusion en Nisita® neusspoeling mild-hypertoon jet-spray.  

Drie behoeften bij neusklachten 
Consumenten met neusklachten hebben veelal 3 behoeften: het verzachten en verlichten van de klachten én het verwijderen van overtollig slijm of korstjes. De Nisita® neuszalven en Nisita® neusspray bieden deze verzachtende en verlichtende werking.
De twee nieuwe neusspoelingen zijn effectief bij het verwijderen van overtollig slijm en korstjes uit de neus. Het onderscheid tussen de twee neusspoelingen zit in de verschillende neusstukken waarmee de spoeling in de neus kan worden gesprayd en in de samenstelling van de zoutoplossingen.

Zachte micro-diffusion 
Nisita® neusspoeling isotoon micro-diffusion is ontwikkeld om op een zachte wijze de neus te reinigen van snot en korstjes. Het micro-diffusion neusstuk geeft een fijne verneveling in de neus en daarmee een zachte effectieve reiniging dankzij de isotone zoutoplossing. Dagelijkse toepassing bevordert de afvoer van slijm en maakt de neus vrij, waardoor de kans op infecties vermindert en de ademhaling verbetert. 

Dynamische jet-spray 
Nisita® neusspoeling mild-hypertoon jet-spray is ontwikkeld om op een krachtigere wijze virussen, bacteriën, snot of korstjes uit de neus te spoelen. Daarmee wordt de neus weer geopend. Ideaal om dagelijks toe te passen bij een neusverkoudheid, waardoor deze sneller herstelt. De mild-hypertone zoutoplossing heeft een sterk reinigende werking en bevordert de slijmafvoer in de neus. 

Met deze unieke toevoegingen aan het assortiment biedt het merk Nisita® nu een complete collectie aan effectieve en veilige oplossingen voor iedere consument met een neusverkoudheidsklacht.

Salveo Pharma BV: 040-2315010. info@salveo-pharma.nl     
www.nisita.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *